Bucurestiul ingheata din nou

/ / Modificat: 2017-03-20
Bucurestiul ingheata din nou

Va place sau nu, va bucurati or ba, se pare ca peste Bucuresti va cadea un nou val de inghet in luna aprilie.

Astfel incat, pe 7 Aprilie, pentru a evita orice neplacere, ne adunam cu totii la Sala Palatului, la o intalnire magica cu personajele indragite din Frozen: Ersa, Ana, Olaf, intr-un spectacol muzical de exceptie: Frozen – Regatul Inghetat. O productie 100% romaneasca. Nu esti curios sa afli cum ar putea arata personajele atat de celebre reinterpretate de noi, romanii?

Va fi copilarie, si magie, si poveste. Vor fi cantece indragite, dar si unele noi pe care le vom canta impreuna. Vor fi proiectii 3D care ne vor desena o lume de basm. Vor fi de toate, pentru toti. Incepand cu cei mai mici, si terminand cu noi, cei mari.

Frozen - Regatul Inghetat este povestea noastra, a tuturor. Una frumoasa, cu cantece si voie buna, cu dans, cu lacrimi si hohote de ras. Este o petrecere la palat, de la care nu ai vrea sa lipsesti. Si, de ce ai face-o?

Asa ca, nu uita, pe 7 Aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19:00, esti asteptat in lumea magica a copilariei: Frozen - Regatul Inghetat! Indiferent de cat de obosit sau de preocupat esti, vei uita de toate grijile! Garanteaza cei 17 actori, 20 de dansatori si inca atatia oameni din spatele scenei!

Iar la final facem si o sesiune de poze si autografe. Cu totii!

Regatul Arandel te asteapta! Biletele s-au pus in vanzare la casele de bilete ale Salii Palatului si pe www.bilet.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2017 Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre