Copilul.ro

Viitamina d sarcina

Vitamina d este responsabila pentru crearea unei osaturi si danturi puternice atat la mamici, cat si la copii! lipsa acestei vitamine la gravide echivaleaza cu mai multe riscuri, de la nastere prematura pana la preeclampsie.

Vitamina D in sarcina Vitamina D in sarcina
Vitamina D este responsabila pentru crearea unei osaturi si danturi puternice atat la mamici, cat si la copii! Lipsa acestei vitamine la gravide echivaleaza cu mai multe riscuri, de la nastere prematura pana la preeclampsie. Afla doza recomandata in sarcina si alte riscuri asociate cu deficienta acestei vitamine in organismul gravidei.   Combate riscul de preeclampsie!   Cercetatorii raporteaza ca deficienta de vitamina D creste riscul preeclampsiei in timpul sarcinii, afectiune ce poarte fi fatala. Unii specialisti au banuit ca un nivel scazut de vitamina D contribuie la dezvoltarea acestei afectiuni care se caracterizeaza prin cresterea tensiunii, umflarea mainilor si

Autor: Daniela Ganciu
Data: 10 octombrie 2011

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.