Copilul.ro

Menstruatie cheaguri

Nmenstruatia cu cheaguri de sange poate fi doar o urmare a faptului ca sangele sta mai mult timp in uter sau vagin pana sa-l elimini, dar daca cheagurile sunt voluminoase, trebuie sa consulti un medic.

Menoragia-sangerarea menstruala abundenta Menoragia-sangerarea menstruala abundenta
Menoragia este un termen medical pentru sangerare menstruala excesiva sau prelungita – si pentru menstruatii care sunt totodata abundente si prelungite. Afectiunea mai este cunoscuta si sub numele de hipermenoree.   La un moment dat in viata ta reproducatoare, au avut probabil sangerari abundente in timpul menstruatiei.
Daca esti ca unele femei, ai astfel de sangerari aproape la fiecare ciclu. Menoragia este un termen medical pentru sangerare menstruala excesiva sau prelungita – si pentru menstruatii care sunt totodata abundente si prelungite. Afectiunea mai este cunoscuta si sub numele de hipermenoree.

Ciclul menstrual nu este la fel pentru fiecare

Autor: Alina Sica
Data: 31 august 2015

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.