Copilul.ro

Lohii

Dupa nasterea prin cezariana este normal ca o anumita cantitate de sange sa apara. aceasta este o scurgere vaginala ce survine natural dupa nastere numita lohii.

Sangerarea dupa nasterea prin cezariana
Dupa nasterea prin cezariana este normal ca o anumita cantitate de sange sa apara. Aceasta este o scurgere vaginala ce survine natural dupa nastere numita lohii. Apare atat in cazul nasterii vaginale sau naturale, cat si dupa cea prin cezariana. Insa cat este normal sa sangerezi si cand devine aceasta o problema dupa cezariana?   Lohiile sau sangerarile vaginale postnatale sunt compuse din:   resturi de membrane;   cheaguri de sange;   zemuire a plagilor vaginului si colului uterin.   Cand este normala sangerarea dupa cezariana?   La inceput s-ar putea sa ai o sangerare de culoare rosu aprins, care ar trebui sa se tranforme in timp intr-una

Autor: Daniela Ganciu
Data: 22 februarie 2011

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.