Transforma scrisoarea pentru Mos Craciun intr-un joc!

/ / Modificat: 2015-12-10
Transforma scrisoarea pentru Mos Craciun intr-un joc!

La inceputul lunii decembrie, una dintre cele mai importante activitati pentru copii si parinti este pregatirea si trimiterea scrisorii catre Mos Craciun. Pe de o parte, cei mici incep sa viseze la jucariile pe care si le doresc, stiind ca mai este foarte putin timp pana cand le va gasi sub brad.

In acelasi timp, scrisoarea catre Mosul le ofera parintilor ocazia sa afle ce isi doresc cei mici. Noi iti spunem cum poti transforma acest moment intr-o activitate distractiva pentru intreaga familie!

Transforma scrisoarea obisnuita intr-un joc de familie

Micutii de acum au la dispozitie mult mai multe optiuni in ceea ce priveste jucariile, au acces la mai multa informatie, asa ca exista posibilitatea ca ei sa descopere o jucarie noua in fiecare zi.

La televizor, pe Internet sau chiar la alti copii de la gradinita, ei vad sau aud povesti despre minunatiile distractive pe care le-ar putea include pe lista. Tocmai de aceea este important ca parintii sa-i ajute sa scrie Mosului o scrisoare cu ceea ce i-ar bucura cu adevarat, mai mult timp.

Inspirandu-ne de la figurinele Transformers, ne-am gandit la o modalitate creativa de a transforma scrisoarea pentru Mos Craciun intr-un joc pentru intreaga familie. 

In primul rand, ofera-i micutului ocazia de a face o lista pe care sa o modifice oricand si de cate ori vrea. Inca din primele zile ale lunii, acorda-i zilnic cateva minute in care sa iti spuna ce isi doreste de la Mos Craciun si intreaba-l daca nu vrea sa adauge sau sa schimbe ceva de pe lista. 

La final, uitati-va impreuna pe lista creata in timp si explica-i ca Mosul poate cara doar doua sau trei dintre jucariile scrise. Copilul se va gandi bine si va alege singur ceea ce vrea cu adevarat si la care jucarii ar putea renunta. De exemplu, daca a pus trei robotei Transformers, doua seturi Play-Doh si trei masinute, isi poate alege doar cate una din fiecare. Cu siguranta sunt cateva pe care si le doreste mult mai mult decat pe celelalte.

Cu o saptamana inainte de Craciun, asigura-te ca fiecare membru al familiei ii scrie Mosului propria scrisoare, in care vor fi trecute intocmai jocurile si obiectele de pe lista pe care ati facut-o si revizuit-o impreuna. Si, daca tot ai transformat scrisoarea pentru Mos Craciun intr-un joc de familie, asigura-te ca pui sub bradul copilului tau jucarii la fel de creative, care le vor pune la joaca imaginatia si perspicacitatea. 

Intra aici, participa la concurs si castiga super-premii pentru copilul tau: jocuri Hungry Hungry Hippos, figurine Transformers, seturi My Little Pony sau seturi Play-Doh!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri craciun fetite Cadouri craciun baietei Mos Craciun

Articole recomandate

Citeste si despre