Raluca Barsan "facea noduri la artere si vene". Declaratii cutremuratoare despre falsul medic de la Spitalului Judetean Ilfov

/ / Modificat: 2019-02-26
Raluca Barsan

Al Jashi Isam, un fost medic al Spitalului Judetean Ilfov, care a reclamat faptul ca i-a disparut o parafa in 2016, a fost audiat saptamana trecuta, la Sectia 9 Politie, in cazul voluntarei de la Spitalul Ilfov cu diploma falsa.

Acesta a precizat ca unii angajati ai unitatii au demisionat din cauza presiunilor.

Raluca Barsan ''facea noduri la artere si vene''. Declaratii cutremuratoare

Al Jashi Isam a declarat ca mai multi medici care nu o agreau pe Raluca Barsan, voluntara de la Spitalul Ilfov cu diploma falsa, au demisionat din cauza ca s-au exercitat presiuni aspura lor, scrie Mediafax.

"Suspiciunile sunt de mult, au fost foarte multi colegi de-ai mei hartuiti, denigrati, obligati sa-si dea demisiile din cauza acesteia. Era protejata sefei sectiei, sunt relatiile foarte speciale, nu pot sa declar ce relatii. Calitatea profesionala este zero. (...) Cuplul asta este un diavol, care a pacalit pe toata lumea. Aceau o relatie speciala si foarte speciala. Doamna Alexandrescu Felicia, doamna Silvia Racu si doamna doctor Brasoveanu Geanina, au fost presiunile. Nu o agreau in sectie. Eu din 2016 am fost permanent sub presiune. Am rezistat, mi-au desfacut contractul de munca, am dat in judecata, l-am castigat, reintegrare si despagubiri", a afirmat fostul medic, la iesirea de la audieri.

Raluca Barsan ''facea noduri la artere si vene''. Declaratii cutremuratoare

Intrebat daca este de parere ca pacientele au fost puse in pericol, Al Jashi Isam a raspuns afirmativ, precizand ca cazuri de paciente care au suferit complicatii in urma interventiilor.

"Facea noduri la artere si si vene, pentru care trebuie sa ai o specialitate de chirurgie ca sa faca lucrul asta. Facea legaturi vene si artere. Asta am vazut. Eu cand am venit in spital, in 2011, am gasit pe aceasta numita Barsan Raluca in spital", a declarat fostul angajat.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Medic fals

Articole recomandate

Citeste si despre