Cum le convingea falsul medic de la Spitalul din Ilfov pe viitoarele mame sa faca cezariana: "Dupa nasterea naturala nu vei mai simti placere sexuala"

/ / Modificat: 2019-02-19
Cum le convingea falsul medic de la Spitalul din Ilfov pe viitoarele mame sa faca cezariana:

O femeie care a nascut in anul 2018 la Spitalul Judetean Ilfov a povestit pentru "Libertatea" cum Dr. Dragu si "rezidenta" ei cu 8 clase, Raluca Birsan, au presat-o sa faca cezariana.

Aceasta a mai spus ca, dupa nastere, si-a dat seama ca nu se impunea din punct de vedere medical aceasta operatie si a fost socata sa afle ca femeia care o consiliase inainte sa nasca nu avea studii medicale.

"Cand a venit momentul sa vorbim despre nastere, cu dr. Dragu, eu am spus ca sunt deschisa la ambele variante, tot ce ma interesa era, in primul rand, sa fie bebelusul bine si-apoi eu. Asa gandeste orice mama. Iar doamna doctor mi-a zis ca are cordonul ombilical in jurul gatului si ca ar avea diametrul capului prea mare pentru bazinul meu si ca asta ar putea duce la complicatii daca am alege sa facem o nastere naturala si ea imi recomanda operatia prin cezariana. Eu am tinut foarte mult legatura cu Raluca. Ea m-a consiliat practic, eu am vrut sa intreb direct medicul si am vorbit cu ea. Ea mi-a spus direct ca-mi recomanda sa fac nasterea prin cezariana, pentru ca prin nasterea naturala pot fi nenumarate complicatii. Mi-a zis ca dupa nasterea naturala nu voi mai simti placere in timpul actului sexual. Ca voi avea incontinenta urinara, ca voi avea nevoie de interventie estetica dupa nasterea naturala," a povestit femeia pentru "Libertatea."

Pacienta a mai relatat ca Raluca Birsan i-a dat cele mai multe detalii despre nastere si raspundea la orice intrebare legata de sarcina si de copil. Si a fost prezenta si in sala de operatii, atunci cand a venit bebelusul pe lume.

"Si ea a intrat in sala de operatii, va dati seama? Ca a operat cot la cot cu doamna dr. Dragu. Bine, doamna doctor a facut incizia si a scos copilul, dar a cusut cot la cot cu ea, era acolo. Adica mi-am pus viata in mainile lor pur si simplu. Ea a participat, a ajutat-o pe dr. Dragu. Nu eram atenta sa vad exact ce anume facea fiecare dintre ele, aveam emotii uriase, iar eu aveam incredere in ele", a mai spus femeia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Medic fals Cezariana Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre