Medicul fals de la Spitalul din Ilfov: "Ma ameninta fostii pacienti. Ma astept sa intre cineva peste mine in casa si sa mi se dea in cap"

/ / Modificat: 2019-02-15
Medicul fals de la Spitalul din Ilfov:

Raluca Barsan, femeia acuzata ca si-a inventat o diploma de medic in baza careia a lucrat timp de 10 ani la Sectia de Ginecologie a Spitalului de Urgenta Ilfov, a vorbit pentru Evenimentul Zilei despre situatia in care se afla dupa izbucnirea scandalului.

Colegiul Medicilor, dar si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, au confirmat falsul din actele Ralucai Barsan.

Aceasta sustine ca i s-au incalcat drepturile pentru ca i s-au facut publice toate datele personale, inclusiv adresa si ameninta cu judecata pe toti cei care au facut acest lucru.

"Mi s-a pus viata in pericol! Datele mele cu caracter personal au fost raspandite peste tot de aceste persoane si institutii. Nu au voie sa faca asa ceva. Ce, eu nu sunt om? Ma ameninta fostii pacienti. Acum, ma astept sa intre cineva peste mine in casa si sa mi se dea in cap. Nici pana la magazin nu pot sa ies. Sunt si eu om, nu? Ceea ce mi se intampla este hartuire!" a declarat Raluca Barsan pentru evz.ro.

Femeia a refuzat, insa, sa spuna daca se simte vinovata si daca este medic.

"Nu pot sa spun nimic. Se face o ancheta in acest moment. Sa lasam legea sa faca dreptate! Pana una-alta, ce mi-a facut domnul Tolontan este absolut inuman! O sa inceapa ancheta si la ei. Nu este posibil sa tremur pentru viata mea inchisa in casa! Sa se ia masuri!", a mai precizat Raluca Barsan.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Medic fals

Articole recomandate

Citeste si despre