Morfina la 3 anisori! Fa si tu o minune pentru Darius

/ / Modificat: 2019-04-25
Morfina la 3 anisori! Fa si tu o minune pentru Darius

Darius Bunget este un baietel in varsta de 3 ani, care are nevoie de ajutor.

Chiar daca zambeste, Darius nu are zambetul unui copilas obisnuit, poarta in spate un diagnostic grav direct peste aripi, poate cel mai ingrozitor cuvant: cancer... Un razboi pe care nu il poate duce singur!

Avea un an si 7 luni cand a inceput aceasta lupta contracronometru. Debutul bolii s-a materializat prin aparitia unei formatiuni in regiunea fesiera dreapta.

Micutul Darius a fost internat de urgenta. Diagnosticul i-a lasat pe parinti fara glas: Tumoare maligna tesut conjunctiv si alte tesuturi moi ale bazinului.

Tatal, Marius Bunget, este soldat gradat profesionist la Batalionul 2 Infanterie Calugareni. A participat la multe misiuni externe, din Bosnia, in Irak, din Kosovo, in Afganistan. Avea 43 de ani cand soarta i-a daruit, in sfarsit, copilul mult visat. Lui si sotiei, Simona care l-a nascut pe Darius la 34 de ani. Si, ironia sortii, lucra ca asistent medical in sectia de oncologie a Spitalului Fundeni. O vreme, totul parea normal, pana in decembrie 2017. Atunci, Darius s-a simtit rau intaia oara.

Darius a trecut printr-o operatie grea, un tratament de tipul HighRisk si ZECE serii de chimioterapie, dintre care ultimele trei in Franta. Dupa ce s-a intors in tara, a urmat chimioterapie de intretinere pana in 21 martie, anul acesta.

Luna trecuta problemele au escaladat intr-un mod nefavorabil si micutul Darius are dureri mari. Rezultatele sunt coplesitoare: masa tumorala 74/59/147 mm care apasa pe aorta abdominala infrarenala, pe venele renale si pe artere, comprimand vezica urinara. 😰

In prezent, Darius este sedat cu morfina pentru a putea face fata durerii. Toate acestea la numai 3 anisori!

Speranta la viata vine din Turcia

Speranta ar veni dinspre doctorii din Turcia care i-au acceptat cazul. Dar totul costa. Mult. Prea mult pentru puterile parintilor distrusi de atata lupta si, acum, neputinta. Ar trebui ca dupa Pasti, Darius sa fie transferat in Turcia. Insa, doar daca vor exista acei bani. Pe 23 mai, baietelul ar implini 3 ani. El nu stie prea multe despre ce fac oamenii mari, despre lacrimile lui mami si tati. Stie doar ca il doare. Si ca ar vrea sa apuce sa implineasca 3 ani. Daca are noroc si oamenii vor fi buni si generosi, chiar si 4 ani. Chiar si 40. Acum, insa, are nevoie de o minune. O minune ca o Inviere!

Singura lui sansa este transferul in Turcia, pentru care parintii trebuie sa stranga, de nicaieri, suma de 60 000 de euro.

Se apropie Pastele. Darius nu vrea jucarii de la iepuras, vrea doar sa ajunga in Turcia, poate singura sansa ce il poate salva.

Doneaza orice suma aici:

RO 91 RNCB 0669 0356 2882 0001 - Bunget Marius Gabriel

RO 53 BTRL RON CRT 039 255 1301 - Bunget Simona

RO 80 RNCB 0669 0356 2882 0005 Cont EURO Bunget Marius

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer

Articole recomandate

Citeste si despre