Genele nu influenteaza personalitatea oamenilor


Puteti da vina pe gene pentru felul in care aratati sau pentru situatia sanatatii dumneavoastra, dar in ceea ce priveste personalitatea, se pare ca genele nu au nimic de-a face cu acest aspect, relateaza agentia de presa ANI.

Acestea sunt concluziile unui studiu realizat de oameni de stiinta de la Universitatea din Michigan, SUA, in care au fost examinate 6.148 de persoane ce traiesc in insula Sardinia, regiune cunoscuta pentru faptul ca majoritatea locuitorilor sai sunt inruditi.  

      

In cadrul studiului, s-a constatat ca genele determina in proportie de 51% inaltimea, greutatea si forma generala a corpului unei persoane. Ele mai influenteaza cu 25% functiile cardiovasculare si cu 40% anumite caracteristici ale sângelui, precum nivelul de zahar si colesterol.

Anumite trasaturi de caracter precum neuroticismul, sociabilitatea, constiinciozitatea si amabilitatea tin de gene doar in proportie de 19%.

ROMPRES

4 Sept

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul