Victorie pentru Alina Sorescu in instanta. Judecatorii au decis ca fetitele sa aiba domiciliul la mama

/ / Modificat: 2023-08-17
Victorie pentru Alina Sorescu in instanta. Judecatorii au decis ca fetitele sa aiba domiciliul la mama

Alina Sorescu este foarte fericita. Vedeta a obtinut victoria in instanta in razboiul cu Alexandru Ciucu. Astfel, domiciliul celor doua fetite a revenit la mama. 

Initial, instanta aplicase regula de o saptamana cu o saptamana. Mai exact, fetitele stateau 7 zile la mama lor, iar alte 7 zile la tata. Acum, a fost suspendata hotararea judecatoresca din luna martie, fiind restabilit domiciliul fetitelor la mama. In acest moment, Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au custodie comuna.

„Vreau sa va anunt ca instanta de judecata - Curtea de Apel Bucuresti - a readus echilibrul emotional al fetitelor. Curtea a suspendat programul de vizita din hotararea judecatoreasca pronuntata in martie de Judecatoria Buftea, prin care o tanara judecatoare a decis pentru fetite un program de vizita de o saptamana la tata si o saptamana la mama, asa cum a cerut tatal.

Doresc sa clarific ca, inca de la prima hotarare s-a stabilit domiciliul fetitelor la mama si exercitarea in comun a autoritatii parintesti (custodie comuna). S-a interpretat gresit ca acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizita care nu era benefic pentru fetite.

A fost o perioada grea, eu ca mama am vazut suferinta in toate formele ei, insa cel mai dificil a fost sa demonstrez adevarul in fata instantei de judecata”, a precizat Alina Sorescu, intr-un mesaj postat pe contul ei de Instagram.

Urmeaza divortul in primavara anului viitor 

Alina Sorescu a precizat ca divortul intre ea si Alexandru Ciucu urmeaza sa se judece in primavara anului viitor. 

„Acum a fost o etapa importanta, insa apelul la procesul de divort va incepe abia in primavara anului viitor, mai dureaza pana cand eu si fetitele vom trai in liniste si normalitate.

Chiar daca parintii se despart si nu mai formeaza un cuplu, copiii au intotdeauna nevoie de mama si de tata, pentru a creste frumosi, echilibrati si fericiti, dar cel mai mult au nevoie de afectiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea inseamna IUBIRE”, a fost mesajul Alinei Sorescu, pe pagina ei de socializare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Custodie fetite Educatie copii domiciliu

Articole recomandate

Citeste si despre