Ce conditie ii pune Andreea Balan fostului sot pentru a-si vedea fetitele

/ / Modificat: 2020-06-19
Ce conditie ii pune Andreea Balan fostului sot pentru a-si vedea fetitele

Andreea Balan astepata inceperea procesului de divort, care va pune capat mariajului sau cu George Burcea. Cei doi se vor judeca si pentru custodia celor doua fetite pe care le au impreuna si pentru care artista a cerut custodie exclusiva.

Andreea Balan a spus de mai multe ori ca isi doreste ca fostul sot sa se implice in cresterea fetitelor, dar numai in anumite conditii.

Andreea Balan, conditii pentru George Burcea ca sa-si vada fetele

Artista vrea ca George Burcea sa isi vada fiicele numai intr-un interval orar stabilit de instanta si numai in prezenta ei sau a mamei ei. Sa nu aiba dreptul sa le ia pe Ella si pe Clara intr-o alta locatie (apartament, parc, vacanta etc), fara ca artista sau mama ei sa fie prezente, scrie Impact.ro.

George Burcea si-a luat in serios rolul de tata si are grija de cele doua fetite, dupa ce Andreea Balan si-a reluat activitatea, participand la filmarile emisiunii la care are rol de jurat.

"George vine zi de zi la fete. Andreea s-a intors pe platourile de filmare, iar bunicii ii este greu sa se ocupe singure de amandoua. Asa ca George este cel care le schimba, le da micul dejun, le plimba, se ocupa de ele. Andreea este constienta ca cele mici il divinizeaza pe George si ca el este un tata exceptional. Ar fi o cruzime sa il indeparteze de copii," spun surse din anturajul celor doi, potrivit sursei citate.

Incearca sa o convinga sa renunte la custodia exclusiva

Pentru ca in aceata perioada a dovedit ca poate fi un tata implicat, George Burcea incearca sa o convinga pe fosta sotie sa renunte la custodia exclusiva.

"George a lasat mult de la el in ultima vreme, suporta multe, doar ca Andreea sa se razgandeasca si sa accepte custodia comuna. De curand, au avut o discutie mai puternica, iar ea i-a spus ca daca doreste sa isi vada fiicele, va trebui sa se supuna unui test antidrog o data la trei luni. Ca ea nu ii va da acordul sa plece cu fetele nici pana la coltul strazii, atat timp cat actiunile lui le poate pune pe ele in pericol. Desigur, este de inteles si de apreciat aceasta grija pentru fete, insa pare si putin exces de zel. George a gresit, dar este un om responsabil si un tata extrem de iubitor," au mai precizat aceleasi surse pentru Impact.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Custodie fetite

Articole recomandate

Citeste si despre