Rihanna a nascut in secret, un baietel! Celebra cantareata si A$AP Rocky, parinti pentru prima oara

/ / Modificat: 2022-05-20
Rihanna a nascut in secret, un baietel! Celebra cantareata si A$AP Rocky, parinti pentru prima oara

Cantareata Rihanna si iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit parinti pentru prima oara.

Potrivit unor surse citate de People si TMZ, Rihanna a nascut un baietel, in mare secret, in urma cu cateva zile. Artista ar fi nascut pe 13 mai, in Los Angeles.

Cuplul nu a facut inca un anunt oficial privind nasterea, prin urmare nimeni nu stie inca ce nume poarta baietelul.

Potrivit unei surse din anturajul cuplului, Rihanna si A$AP Rocky se afla in acest moment in Los Angeles unde se bucura de prezenta micutului in viata lor.

“Rihanna se simte bine. Sunt foarte incantati sa fie parinti. Rihanna este deja o mama minunata”, a declarat o sursa apropiata celor doi. 

Rihanna a fost vazut public, ultima oara, pe 9 mai, in Los Angeles, cu ocazia weekendului de Ziua Mamei, cand ea si Rocky au luat cina la Giorgio Baldi.

Sarcina nu a fost planificata. Cuplul nu planuise un copil 

Rihanna a dezvaluit intr-un interviu acordat pentru Vogue ca nu planuia sa aiba un copil. Cu toate acestea, vestea a fost una buna pentru ambii parinti. 

„Planuiam? Nu as spune ca planuiam. Dar cu siguranta nu am fost impotriva acestui lucru. Nu stiu cand sunt in perioada de ovulatie sau alte chestii de genul asta. Ne-am distrat doar. Si apoi a fost pur si simplu acolo, pe test. Nu am pierdut timpul. L-am chemat inauntru si i-am aratat. Apoi am fost in cabinetul medicului in dimineata urmatoare si calatoria noastra a inceput.”, a declarat Rihanna pentru Vogue.

Rihanna, declaratii controversate despre sarcina si pregatirea pentru nastere 

In cadrul interviului acordat pentru Vogue, Rihanna a vorbit despre sarcina, dar si despre momentul nasterii.

Artista a declarat ca nu era pregatita pentru provocarile cu care o sarcina vine la pachet.

Totodata, artista isi dorea ca toate persoanele apropiate ei sa-i fie alaturi in momentul nasterii, insa este constienta ca acest lucru nu se poate intampla din cauza restrictiilor impuse de pandemie.

“Ma pregateam pentru ceva nebunesc, pentru ca stiam ca nu voi avea mecanismul meu obisnuit de adaptare: nu pot sa ma duc sa fumez un joint chiar acum. Dar am fost placut surprinsa ca am reusit sa ma descurc.”, a mai spus vedeta pentru Vogue.

Cat depsre petrecerile de dezvaluire a genului si celebrul baby shower, vedeta a spus ca nu si le doreste. Prefera o petrecere mixta, unde toata lumea sa se imbete.

“Personal, eu vreau o petrecere. Vreau ca toata lumea sa fie foarte beata si sa se tarasca afara. Si trebuie sa fie mixta! O petrecere de dezvaluire a sexului este de asemenea exclusa! Cand vom fi pregatiti sa spunem lumii, le vom spune pur si simplu.”, a mai spus cantareata pentru sursa citata.

FOTO: instagram.com/baggalriri

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre