Fiul cantaretei Adda, internat de 3 zile in spital: "Ne-am speriat tare. Am dormit cateva ore pe noapte"

/ / Modificat: 2024-05-25
Fiul cantaretei Adda, internat de 3 zile in spital:

 

Cantareata Adda a marturisit recent ca trece prin momente foarte grele. Fiul artistei a fost internat de trei zile la spital, dupa ce s-a confruntat cu probleme de sanatate. 

Artista a ajuns de urgenta la spital cu fiul sau, iar medicii au decis sa il interneze pe micut, pentru a evita eventualele complicatii. 

Adda a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare, insotit de o fotografie cu fiul ei in spital, explicand situatia. 

Desi a fost o perioada dificila pentru ea, Adda a reusit sa treaca si peste acest hop, dar a recunoscut ca a fost coplesita de emotii cand a aflat ca fiul ei trebuie sa ramana internat. Se pare ca problemele de sanatate ale lui Alexandru sunt de natura virala.

„Suntem de 3 zile internati. Acum e bine. O contractura musculara cu mici complicatii, cel mai probabil de cauza virala. Dar ne-am speriat tare. Mai ales cand ne-au spus ca trebuie sa ramanem.

Tratamente, branula si tot tacamul. Explicatii si incurajari sa fie tare si curajos. Am dormit cateva ore pe noapte. Il verific daca respira bine, daca e transpirat. Daca e ok branula.

Tratamente, branula si tot tacamul. Explicatii si incurajari sa fie tare si curajos. Am dormit cateva ore pe noapte. Il verific daca respira bine, daca e transpirat. Daca e ok branula. Daca are reactii adverse. Am verificat cu ochii si perfuzia si toate injectiile, de bule de aer, de mama lu’ Stefan Cel Mare. Rugandu-le pe asistente sa nu se supere pe mine dar, avand si eu mama asistenta, stiu cateva chestii. Si uneori, cu cat stii mai multe, cu atat e mai rau. Pentru ca-ti faci filme. Mi-am adus aminte de ultima noapte, de la maternitate, cand l-am nascut. Eram in salon si am auzit ca plange un bebelus. Si-am zis “ al meu e”. 

M-am ridicat din pat, si tinandu-ma de perete, am mers pana la capatul holului, unde era camera cu bebei.

Era o adevarata simfonie a plansurilor. Plangeau vreo 20 de bebelusi in acelasi timp. Asistenta dormea pe o bancuta din mijloc. Eu i-am batut in geam si am intrebat-o daca plange si Rizea Alexandru. Si n-am plecat pana nu mi-a raspuns. El nu plangea atunci. A plans foarte putin si zilele astea. Mai mult am plans eu azi, cand m-am relaxat cat de cat. Maine mergem acasa! Abia astept!

Ps: As vrea sa multumesc personalului de la Victor Babes! Atat: Multumesc pentru ca sunteti OAMENI!  a scris Adda pe retelele de socializare. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata Vedete copii Spital copii

Articole recomandate

Citeste si despre