Ricky Martin isi mai doreste copii: "Mai am cativa embrioni care ma asteapta"

/ / Modificat: 2020-12-07
Ricky Martin isi mai doreste copii:

Cantaretul Ricky Martin, in varsta de 48 de ani, a marturisit ca isi mai doreste copii. Artistul si sotul sau Jwan Yosef, cu care s-a casatorit in urma cu trei ani, in 2017, isi doreste mai multi fratiori pentru copiii lui (gemenii Matteo si Valentino, în varsta de 12 ani; fetita Lucia, de 2 ani si baietelul, Renn, de 1 an).

„Unii oameni cred ca sunt nebun, dar îmi place sa am o familie mare si mai am cativa embrioni care ma asteapta. Jwan înnebuneste în acest moment, dar este în regula – sa nu-i spuneti!”, a spus artistul pentru people.com.

Ricky Martin a povestit ca perioada pandemiei a fost una destul de dificila mai ales can vine vorba despre doi copii aproape de varsta adolescentei.

„Pre-adolescenta este aici si este ciudata. În plus, încercam sa facem fata si lockdown-ului si totul este la modul: ‘Grr… plecati de aici! Asta e camera mea, nu a voastra, bla, bla’. Totul face parte din aceasta poveste. Dar sunt doi copii foarte cool. Se descurca fantastic la scoala, tinand cont de vremurile pe care le traim, au o sora si un frate mai mici si detin rolul de frati mai mari, protectivi. Asa ca este foarte frumos”, a povestit artistul, adaugand apoi ca în familia lor Lucia, fata cea mica, este stapana.

Cantaretul a mai spus ca el si Jwan s-au gandit adesea la adoptie, dar, din pacate, este foarte greu pentru un cuplu gay sa primeasca unda verde cand vine vorba despre acest subiect. „Adoptia este o optiune si este foarte frumoasa, dar din pacate pentru barbatii gay, este foarte dificil sa adopti în anumite tari”, a marturisit Ricky Martin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii

Articole recomandate

Citeste si despre