Raluca Moianu are fata mare. Cum arata adolescenta de 17 ani si cu cine seamana

/ / Modificat: 2022-07-03
Raluca Moianu are fata mare. Cum arata adolescenta de 17 ani si cu cine seamana

Pe Raluca Moianu o stie toata tara. Putini stiu insa ca prezentatoarea tv are o fiica superba. Mara are deja 17 ani si este de o frumusete rara.

Tanara seamana foarte mult cu regretatul ei tata , Marius Ancuta, care s-a stins din viata in urma cu patru ani. Acesta era comentator sportiv.

Raluca Moianu isi tine viata privata departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, prezentatoara a vorbit pentru prima oara despre fiica ei, dar si despre relatia pe care cele doua o au.

“Mara e foarte frumoasa. E deja mai inalta decat mine, are alura de model. Seamana mai mult cu tatal ei. E sportiva, ii place sa mearga la meciuri – m-a dus si pe mine! –, a facut balet… Si cate emotii am avut atunci cand am vazut-o dansand la Brighton, la unul dintre concursuri! Anul trecut voia sa faca Medicina. Acum vrea sa faca Dreptul”, a povestit Raluca Moianu pentru okmagazine.ro.

Cea mai mare provocare pentru Raluca Moianu a fost gestionarea comportamentului tumultuos de adolescenta a fiicei sale. 

„Momentele in care reactioneaza furtunos. Normal, doar e adolescenta, nu am cum sa ma inteleg cu ea tot timpul. Din fericire, am invatat sa trec peste momentele astea cu umor”, a explicat ea.

FOTO: cancan.ro, viva.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poze copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre