Smiley si Gina Pistol nu vor mai publica deloc poze cu fiica lor! „O sa evitam sa o mai postam chiar si cu spatele”

/ / Modificat: 2023-05-09
Smiley si Gina Pistol nu vor mai publica deloc poze cu fiica lor! „O sa evitam sa o mai postam chiar si cu spatele”

Smiley si Gina Pistol au devenit parinti in primavara anului 2021 si de atunci au evitat sa posteze, pe retelele de socializare, imagini cu chipul fiicei lor, Josephine. In urma cu cateva saptamani, Gina publicase, din greseala, pe InstaStory, o fotografie cu cea mica, insa a sters-o la scurt timp, pe motiv ca nu isi doreste sa o expuna la „energia care bantuie in mediul online.”

De ce nu vor mai posta Smiley si Gina Pistol imagini cu fetita lor

Daca pana acum, Gina si Smiley obisnuiau sa mai posteze imagini cu Josephine, in care aceasta apare cu spatele, cei doi au decis sa nu mai publice nicio fotografie cu cea mica. Artistul a explicat ca, desi se mandeste cu fiica lui si ar vrea sa o arate tot timpul oamenilor, nu crede ca locul unui minor este pe retelele de socializare.

Citeste si: Smiley si Gina Pistol anunta ca se casatoresc!

„E un copil simpatic, creativ, eu unul asa vrea s-o arat tot timpul oamenilor. Iesim cu ea in lume, nu i-am acoperit fata, dar am decis sa nu o expunem pe retelele sociale, pentru ca nu cred ca e locul unui minor acolo. Daca ea isi va dori, la un moment dat, sa aiba conturi pe retelele sociale e decizia ei! Nu inteleg de ce oamenii sunt atat curiosi sa o vada! Eu ma ghidez dupa ce imi spune inima mea! Am decis impreuna cu Gina ca e cel mai bine sa fie anonima. O sa evitam sa o mai postam chiar si cu spatele”, a explicat Smiley, potrivit VIVA!

smiley si fiica lui, josephine

De asemenea, Gina Pistol este de parere ca expunerea publica nu ar face altceva decat sa o afecteze pe Josephine in viitor. Atat ea, cat si Smiley vor ca aceasta sa decida singura daca isi doreste sa fie cunoscuta publicului larg. 

„Noi am decis sa fim neutrii in aceasta poveste. Noi ne tratam copilul ca pe o persoana, si eu cred ca, orice persoana are dreptul sa aleaga cine vrea sa fie, cum vrea sa-si traiasca viata.

Am inteles ca traim in era digitala si lumea vrea sa-si expuna momentele vietii pe Internet. As vrea ca alegerea asta sa nu o facem, insa, noi pentru ea. Ea trebuie sa aiba posibilitatea de a alege. Daca eu o fac pe ea persoana publica, poate ca ii inchid niste porti, niste ferestre in viata. Asta credem noi ca e bine, in momentul asta, pentru copilul nostru”, au declarat Smiley si Gina Pistol, potrivit aceleiasi surse. 

  • Sursa foto: Instagram
  • Sursa articol: viva.ro

Citeste si: Gina Pistol nici nu vrea sa auda de aceasta traditie la nunta: "Ma voi apara. Nu vreau" 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley Poze copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre