Codin Maticiuc, tata pentru a doua oara. Cum a ales sa faca anuntul

/ / Modificat: 2022-08-12
Codin Maticiuc, tata pentru a doua oara. Cum a ales sa faca anuntul

Codin Maticiuc va deveni tata pentru a doua oara. Iubita lui este insarcinata din nou, iar in cateva luni, cei doi isi vor tine in brate bebelusul. Cei doi mai au impreuna o fetita, Smaranda, dar Ana mai are un copil dintr-o relatie anterioara, pe care Codin il iubeste la fel de mult si il considera, practic, copilul lui.

Vedetele si-au obisnuit fanii sa anunte cat mai tarziu ca asteapta un copil si sa faca anuntul in moduri cu totul si cu totul originale. Nici Codin Maticiuc si iubita lui, Ana Pandeli, nu fac exceptie. Codin urmeaza sa fie tata pentru a doua oara, iar Ana va aduce pe lume cel de-al treilea copil al sau; ea mai are un baiat dintr-o relatie anterioara si o fetita alaturi de Codin.

Viitorii parinti au ales sa dea vestea intr-un mod original, iar Codin i-a scris pe burta viitoarei mamici numarul de SMS la care oamenii pot dona bani pentru fundatia lui, care se ocupa cu renovarea spitalelor.

Codin spera ca macar unul dintre copiii lui sa ii calce pe urme, sa ii continue munca si sa faca acte de caritate:

„Copilul numarul 3. Poate el va continua sa renoveze spitalele din tara asta. Tati o sa ii lase doar un drum batatorit, cateva legi schimbate (in curand o sa ma vedeti in strada daca astia mai continua sa ne ignore), o fundatie si o initiativa puternica. Campania noastra continua, astept sa vad pozele voastre cu indemn la sms (...) Nu stiu daca pot schimba ceva in tara asta, dar sunt convins ca o vor face copiii mei. Toti au fost si vor merge pe santierele din spitale, toti au stat cu picioarele goale in curtea orfelinatului si s-au jucat cu ceilalti copii ai mei. Sunt convins ca macar unul din ei imi va continua misiunea. Poate chiar numarul 3. Te astept cu nerabdare, dragostea mea. Avem multe de trait impreuna”, a scris Codin in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de iubita lui insarcinata si de fetita lor, Smaranda.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poze copii vedete Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre