Anda Adam, pusa la zid dupa ce a postat aceasta imagine. Gestul facut de vedeta cu fiica ei, criticat dur

/ / Modificat: 2021-07-21
Anda Adam, pusa la zid dupa ce a postat aceasta imagine. Gestul facut de vedeta cu fiica ei, criticat dur

Adam Adam si fiica ei Evelin au o relatie speciala si sunt foarte apropiate. Petrec foarte mult timp impreuna, iar artista ii face micutei toate voile.

Recent, cele doua s-au relaxat la piscina si s-au balacit. Intr-un moment de pauza, Anda Adam si-a pupa fetita pe gura si a postat imaginea pe retelele de socializare. Fotografia a starnit insa un scandal urias, caci foarte multi parinti au criticat-o dur pentru gestul facut. 

Psihologii spun si ei ca pupatul pe gura poate afecta copilul nu numai din pricina igienei, ci pentru ca este si un gest sexual. 

„Insa in cazul copilului foarte mic acest gest este contraindicat inainte de toate din cauze care tin de igiena. Si medicii recomanda sa nu facem acest lucru din considerente legate de sanatatea copilului. Iar pe masura ce copilul creste, devine un gest cu incarcatura sexuala.

Copiii stiu sa faca diferenta de timpuriu intre un sarut intre un baiat si o fata, fata de sarutul parintesc sau cel din prietenie. Mai ales ca in zilele noastre observa astfel de modele pe strada, in reviste, la televizor, sarutul pe buze fiind perceput ca specific intre femeie si barbat. Acest lucru este evident si la copiii de gradinita, pana la clasele 1- 4, mai ales cand unui baiat incepe sa-i placa o fetita si se mandreste daca s-au pupat pe gura. Deci pentru ei are o semnificatie puternica in ideea ca le place o persoana de sex opus.

Nu este o atractie sexuala constientizata la acel moment, bineinteles, dar ea exista. De aceea, daca parintii obisnuiesc sa faca acest gest, copilul poate ajunge sa fie confuz in ceea ce priveste semnificatia lui si chiar sa fie jenat. Mai ales ca sunt parinti care fac acest gest si in public”, a explicat psihologul Keren Rosner, pentru site-ul Adevarul.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poze copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre