Problema uriasa pe care o are Bianca Dragusanu cu fiica ei: "Imi este foarte greu"

/ / Modificat: 2022-06-26
Problema uriasa pe care o are Bianca Dragusanu cu fiica ei:

Bianca Dragusanu este o mamica foarte dedicata. Desi are o viata profesionala activa, vedeta a marturisit ca incearca sa petreaca foarte mult timp cu fiica ei Sofia. Din pacate insa are o mare problema cu ea si nu stie ce sa faca pentru a o convinge pe micuta sa renunte la acest obicei. 

"As vrea sa stiu ce pot sa fac sa o conving pe Sofia sa se culce la ora care trebuie, in fiecare seara, pentru ca imi este foarte greu sa o culc la o ora la care ar trebui sa se culce copiii normal.", a declarat Bianca Dragusanu potrivit wownews.

In emisiunea ”Consilier de vedete” de pe Youtube, specialistii au sarit in ajutorul Biancai Dragusanu si i-au dat cele mai bune sfaturi, astfel incat Sofia sa poata adormi de acum cat mai repede.

"E relativ simplu, cam cum ar trebui sa facem cu toti copiii nostri. Ar trebui sa le stabilim o rutina a timpului dinainte de culcare. Ne imbracam in pijama, ne apropiem de pat, stam acolo si in varful patului ne spune povestea sau ne depanam intamplarile interesante ale zilei. Daca nu functioneaza asta si vrei sa incerci ceva mai inedit, iti recomand metoda 1,2,3. Aceasta ii da copilului sansa sa se pregateasca mental de sarcina pe care o are de indeplinit. De asemenea, este foarte important ca la somn sa fie o atmosfera calda, primitoare, motiv pentru care iti recomand sa nu lasi device-uri in preajma, fara telefoane, tablete, televizoare.", a spus Felicia Akkaya, in cadrul emisiunii ”Consilier de vedete”

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bianca dragusanu copil Rezolvare probleme copii

Articole recomandate

Citeste si despre