Fiica Biancai Dragusanu a impresionat-o pe Teo Trandafir. Ce i-a spus ca vrea sa devina cand va fi mare

/ / Modificat: 2023-04-26
Fiica Biancai Dragusanu a impresionat-o pe Teo Trandafir. Ce i-a spus ca vrea sa devina cand va fi mare

Bianca Dragusanu a fost invitata recent, impreuna cu fiica ei Sofia Natalia, la emisiunea lui Teo Trandafir. Micuta in varsta de 6 ani este eleva la clasa pregatitoare si pare ca se descurca foarte bine in fata camerei de luat vederi.

Dupa ce mama ei a povestit despre ritualurile pe care le urmeaza pentru a avea noroc in dragoste si spor la bani, Natalia i-a luat si ea un interviu lui Teo Trandafir. 

„Îți place cum te descurci? De câți ani ești în televiziune?”, a întrebat-o Sofia pe Teo Trandafir. „Nu-mi place foarte des cum mă descurc, uneori mă descurc mai bine, alteori mai rău, așa cum se întâmplă cu toată lumea, că nu avem toți o zi excepțională. Sunt în televiziune de 27 de ani. Nici mami nu apăruse la televizor. Eram cam ca mami acum, iar eu nu voiam să fac asta, nu-mi plăcea televiziunea, voiam să fac cu totul altceva, dar s-a întâmplat. Să știi tu de la mine, întotdeauna să urmezi ce vrei tu, nu ce îți zic alții”, i-a răspuns vedeta de la Kanal D.

La final, Natalia i-a spus lui Teo Trandafir ca ea iubeste foarte mult animalele si isi doreste sa devina medic veterinar. 

„Da, eu îmi urmez sufletul, îmi plac animalele și vreau să fiu doctor veterinar”, i-a spus fiica Biancăi Drăgușanu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bianca dragusanu Bianca dragusanu copil Fetita bianca dragusanu

Articole recomandate

Citeste si despre