Prima imagine cu fetita lui Mihai Morar

/ / Modificat: 2019-07-24
Prima imagine cu fetita lui Mihai Morar

Mihai Morar a publicat prima poza cu cea de-a treia fetita a sa, pe care o va boteza Roua. Cu putin timp inainte de a-si intampina micuta, prezentatorul a facut o postare emotionanta pe pagina sa de socializare.

fetita-morar

"INAINTE Sa VII. Trebuie sa stii… Timpul s-a oprit in loc. Harbar n-am pentru cat. Nimeni n-a avut curajul sa masoare. Poate ca e o secunda, poate ca e o viata…

Inainte sa vii. Tu si toti ceilalalti copii.

Inainte ca viata sa dea viata. Timpul, iti spun, s-a oprit in loc. Si tu erai la granita nemarcata dintre pacea din placenta si prima ta amprenta. Erai in linstea absoluta dintre pantecele unei lumi, insasi Mama, si scutecele altei lumi, insasi Lumea. Zburai impoderabil intre genune si minune. Tu si toti ceilalti copii.

Te pregateai de saltul universal, desprinderea de cordonul ombilical, singura ta jucarie pana acum, si prinderea perfecta in pumnul tau minuscul a unui deget parintesc, primul punct de sprijin sigur in Lumea noua, unde jucaria preferata a oamenilor este joaca de-a Binele si Raul.

Inainte sa vii. Inainte ca viata sa dea viata. Timpul s-a oprit in loc. Pregatit sa-ti auda strigatul unic, prin care te transformi din ecografie in demografie. Timpul te astepta pe tine. Sa te lepezi de lichidul amniotic si sa-ti umpli plamanii de aerul biotic.

Inainte sa vii. Inainte ca viata sa dea viata. Inainte sa fii in evidenta populatiei, tu esti "evidenta iubirii". Inainte sa fii printre NOU-NASCUTI. Inainte sa fii printre NOI - RENASCUTI", a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

morar

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihai morar fetita

Articole recomandate

Citeste si despre