Petrecerile pentru dezvaluirea sexului bebelusului, ultima moda printre viitorii parinti

/ / Modificat: 2021-07-12
Petrecerile pentru dezvaluirea sexului bebelusului, ultima moda printre viitorii parinti

Baietel sau fetita? Aceasta este intrebarea aflata pe buzele tuturor dupa vestea sosirii inca unui membru in familie. Medicii ginecologi ar fi miliardari daca ar avea cate un banut pentru fiecare data cand au auzit aceasta intrebare. Insa in ultima vreme trendul s-a schimbat, ceea ce a facut loc unui nou tip de petrecere: "Reveal the gender".

Deja tot mai multe mamici nu mai cer medicului care le supravegheaza sarcina sa le spuna daca vor avea baietel sau fetita si prefera sa afle acest lucru in cadrul unui eveniment dedicat. Emotia pe care parintii o traiesc in acele clipe este greu de comparat cu alte momente si, in plus, este un prilej pentru a sarbatori vestea cea mare alaturi de prieteni si familie, ceea ce suna mai bine decat sa fie nevoie sa anunti personal pe fiecare in parte.

Ce presupune o petrecere "Reveal the gender"

Organizarea unor astfel de evenimente este noua moda printre viitorii parinti, care se impart in doua "tabere": cei care vor doar sa isi anunte apropiatii in cadru organizat si cei care vor sa afle si ei in acelasi timp cu toata lumea daca vor avea baietel sau fetita.

Complicele numarul unu in cazul organizarii unui asemenea eveniment este, de obicei, chiar medicul ce monitorizeaza sarcina. Daca vrei ca sexul bebelusului sa mai ramana un mister si pentru tine, tot ce trebuie sa faci este sa rogi medicul sa noteze pe un biletel sexul copilului, pe care il dai apoi firmei sau persoanei care organizeaza evenimentul atunci cand iti doreti tu

Prezentatoarele TV Geanina Lungu si Cristina Herea, care se pregatesc sa devina mamici in curand, au organizat astfel de evenimente marcate de o emotie aparte.

Prima a aflat, impreuna cu partenerul ei, ca vor avea un baietel, iar cea de-a doua va aduce pe lume o fetita peste cateva luni.

Totul despre roz si bleu

Fie ca alegi o firma specializata, fie ca rogi o prietena draga sau poate chiar pe viitoarea nasa a copilului sa se ocupe de detaliile evenimentului, asigura-te ca nu iti strica nimeni surpriza. De la petrecere nu trebuie sa iti lipseasca baloanele colorate in roz si bleu, o cutie sau un balon cu confetti ori cu baloane mici si colorate pentru momentul de varf al evenimentului sau dulciurile colorate si ele in ton cu evenimentul. Totul trebuie sa fie despre roz si bleu fie ca afli in acelasi timp cu invitatii sexul copilului, fie ca surpriza este doar pentru ei si, poate, pentru viitorul tatic.

Petrecerea "Gender reveal" nu trebuie sa fie un botez fara copil

Pe cine inviti la marele eveniment? Asta da intrebare grea! Cu siguranta te apuci sa faci liste peste liste, pe care le ajustezi de la o zi la alta. Secretul pentru ca evenimentul sa fie cu adevarat o reusita este sa invitati bunicii, unchii si matusile bebelusului, nasii, daca ii aveti deja, si cativa prieteni de suflet fara de care nu concepeti un astfel de eveniment. Evitati sa transformati aceasta petrecere intr-un botez fara bebelus, in primul rand pentru ca nu aveti nevoie de o asemenea cheltuiala inainte de venirea pe lume a copilului, dar si pentru ca printre invitati cu siguranta se vor gasi carcotasi care ar putea face comentarii neinspirate.

Taguri Sex bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre