O prezentatoare de la Stirile Pro TV este insarcinata. Ce sex are bebelusul

/ / Modificat: 2022-10-30
O prezentatoare de la Stirile Pro TV este insarcinata. Ce sex are bebelusul

Roxana Hulpe, reporter si prezentatoare la Stirile Pro TV este insarcinata cu primul ei copil. Vedeta si partenerul ei urmeaza sa isi tina in brate bebelusul peste doar cateva luni, iar viitoarea mamica a dat un interviu in care a vorbit despre minunea din viata ei. In varsta de 32 de ani, Roxana Hulpe traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa si a dezvaluit ca este emotionata, fericita si recunoscatoare pentru tot ce i se intampla.

Prezentatoarea este insarcinata in sase luni si a tinut totul in secret pana acum. Recent, ea a facut un pictorial in care isi arata burtica in toata splendoarea si a dat un interviu pentru revista Viva!, in care a vorbit despre minunea pe care o traieste.

„Ma minunez continuu, iar uimirea asta se citeste pe fata mea de mai bine de jumatate de an. Am 32 de ani, sunt pe cale sa devin mama si port zilnic cu mine doua inimi. Sunt recunoscatoare si fericita. Stiam ca viata ma iubeste, simteam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins in bratele Lui cu totul. Asta simt. Simt ca s-a intamplat cea mai mare dintre minuni: sa dau viata. Sunt cu adevarat fericita si recunoscatoare pentru tot ceea ce traiesc. E minunat sa te simti linistit si impacat cu tot parcursul vietii de pana acum, fara regrete, Universul a simtit asta si iata ca mi-a oferit cel mai frumos semn ca sunt pe calea cea buna: un bebe, cand credeam ca nu va fi deloc usor”, a spus viitoarea mamica, pentru VIVA!

Viitoarea mamica a precizat ca a tinut in secret sarcina in primele luni pentru ca si-a dorit sa se bucure alaturi de familie de vestea cea mare. Bebelusul urmeaza sa se nasca la finalul lunii ianuarie sau inceputul lui februarie, iar Roxana Hulpe abia asteapta sa isi cunoasca fetita. Ea a povestit, in cadrul aceluiasi interviu, cum a fost momentul cand a aflat sexul bebelusului.

„Toata viata am auzit asta: tu esti mama de baiat! Asa ca la prima morfologie am mers convinsa ca este baiat. Eram cu mama in cabinetul doamnei doctor si ma intreaba: „Vreti sa stiti sexul bebelusului?. Am spus: „Da, normal, dar sa nu afle mama si, foarte sigura pe mine, am zis: „Oricum stiu ca e baiat. Doamna doctor zambea, parea ca am citit in stele.

In final, dupa ce a parasit mama cabinetul, mi-a spus ca e fetita. Faptul ca era totul bine cu sarcina, cu bebele, si ca era si fetita a facut ca acea zi sa fie cea mai frumoasa de pana atunci. In sinea mea, mereu mi-am spus ca imi doresc o fetita”, a mai spus viitoarea mamica.

FOTO: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Sex bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre