Momente de panica pentru Andreea Balan. A ajuns de urgenta la spital cu fetita. "A lesinat"

/ / Modificat: 2019-11-19
Momente de panica pentru Andreea Balan. A ajuns de urgenta la spital cu fetita.

Necazurile se tin scai de Andreea Balan. Dupa momentele grele prin care a trecut la nasterea celei de-a doua fetite, cand a facut stop cardio respirator pe masa de operatie, cantareata a avut parte de un alt soc.

In timp ce se afla la repetitii inaintea unui concert, Andreea a fost sunata de sotul sau, George Burcea, care i-a spus ca micuta Clara a lesinat pentru ca a inghitit ceva.

"Am murit. Ce am simtit in secunda aceea n-am simtit niciodata in viata mea. Nici cand am fost inselata, nici cand m-am despartit, nici cand am pierdut bani, cand am pierdut casa... N-am simtit niciodata asa ceva, iar cine are copii ma intelege," a povestit Andreea Balan in emisiunea "Xtra Night Show."

"Mi-au trecut prin cap cele mai negre ganduri"

Aceasta a mai spus ca a aruncat imediat microfonul si a fugit spre casa, unde a ajuns in mai putin de 7 minute, chiar inaintea salvarii. 

"Pe drum mi-au trecut prin cap cele mai negre ganduri. Ma gandeam ce fac daca imi moare fetita sau daca nu i s-a mai oxigenat creierul. Eram ingrozita," a afirmat cantereata.

Aceasta s-a mai relaxat cand a ajuns acasa si a vazut ca fetita era mai bine, dar peste ceva timp a fost nevoita sa cheme din nou Salvarea pentru ca micuta Clara a facut o criza de tuse. La spital, fetita a fost supusa mai multor controale, insa medicii nu si-au putut da seama daca a inghitit ceva. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Spital

Articole recomandate

Citeste si despre