Modul ciudat in care Vladuta Lupau a aflat ca este insarcinata pentru a doua oara: „Trebuia sa merg la un control pentru o alta problema de sanatate”

/ / Modificat: 2024-05-03
Modul ciudat in care Vladuta Lupau a aflat ca este insarcinata pentru a doua oara: „Trebuia sa merg la un control pentru o alta problema de sanatate”

 

Vladuta Lupau trece prin cea mai frumoasa perioada. Are o cariera de succes, este mamica un baietel minunat, iar pe 23 aprilie, vedeta a dezvaluit ca este insarcinata pentru a doua oara. 

Artista a dat marea veste la primul sau concert de la Sala Palatului si a surprins pe toata lumea. Vladuta a marturisit ca este mult mai relaxata la a doua sarcina, chiar daca s-a confruntat cu stari de rau si greturi. 

Cat despre momentul in care a descoperit ca va deveni mama pentru a doua oara, cantareata a marturisit ca a aflat printr-o intamplare ca este insarcinata. Ea a fost la medic pentru o alta problema de sanatate si, pentru ca urma sa faca o anestezie, artista a facut si un test de sarcina. 

„Trebuia sa merg la un control legat de o alta problema de sanatate si sa imi faca ceva ce necesita sedare, iar pentru asta nu trebuia sa fiu insarcinata, ori eu aveam deja doua zile de intarziere. Ca sa pot merge la acel control, a fost nevoie sa fac testul… si asa a fost surpriza. (rade) Desigur, am amanat acel control pe toamna.”

Vedeta recunoaste insa ca nu a avut neaparat curajul pentru a mai face un al doilea copil.

„Imi doream un al doilea copil, insa va zic sincer ca nu am avut curajul neaparat… Cumva, a fost „vreau-nu vreau. Ma rugam, daca e sa mai avem un copil, sa fie devreme si cu diferenta mica intre ei, dar nici nu m-am simtit super pregatita. Asa ca Dumnezeu a decis el cand e mai bine si cum e mai bine si ne-a binecuvantat din nou familia cu surpriza aceasta extrem de placuta.”

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri A doua sarcina Actrite, actori, cantareti Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre