Liam, fiul lui Laurentiu Reghecampf si al Corinei Caciuc, a implinit 2 ani. Micutul a fost sarbatorit cu mare fast

/ / Modificat: 2024-05-20
Liam, fiul lui Laurentiu Reghecampf si al Corinei Caciuc, a implinit 2 ani. Micutul a fost sarbatorit cu mare fast

 

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf nu au lasat ca ziua fiului lor, Liam, sa treaca fara o petrecere de pomina! Cei doi au avut grija sa organizeze evenimentul in natura si si-au surprins fanii cu fotografii inedite. Micutul Liam a crescut si se bucura de atentia parintilor, care au fost atenti la detalii pentru ziua lui de nastere.

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf si-au sarbatorit fiul

Petrecerea a avut loc in padure, iar antrenorul i-a facut o urare frumoasa fiului sau in mediul online, unde a dezvaluit o fotografie in care apare alaturi de Liam si actuala sa partenera, Corina Caciuc. La eveniment a participat si Asiana Peng, partenera lui Luca, fiul cel mare pe care antrenorul il are din prima casnicie. 

„La multi ani, iubitul meu Liam”, a scris Laurentiu Reghecampf pe Instagram.

Ce comentarii a primit antrenorul din partea fanilor

Bineinteles, fanii antrenorului nu au putut sa nu remarce cat de frumos este micutul. Liam are parul blond si ochii albastri, iar admiratorii de pe retelele de socializare i-au lasat foarte multe comentarii lui Laurentiu Reghecampf, laudandu-l pe micutul sarbatorit care s-a bucurat de atentie apropiatilor familiei sale, chiar de ziua lui de nastere. 

„Copilul acesta este rupt dintr-o poveste! Este frumos tare/ La multi ani, Liam/ La multi ani minunati!/ La multi ani, copil frumos!/ La multi ani, Liam, esti un copil frumos. Dar Corina cat este de frumoasa, felicitari Corina si Laurentiu”, sunt cateva dintre comentariile lasate de internauti la postarea facuta de Laurentiu Reghecampf in cinstea lui Liam. 

Sursa foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laurentiu reghecampf Reghecampf Copii de celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre