Mirela Vaida a spus cu cine seamana baietelul sau: "Sper intr-o minune"

/ / Modificat: 2019-04-12
Mirela Vaida a spus cu cine seamana baietelul sau:

Mirela Boureanu Vaida a plecat acasa cu baietelul sau nou-nascut, pe care abia asteapta sa-l prezinte celor doi fratiori.

Vedeta este in culmea fericirii si a marturisit ca nu ar putea sa mai traiasca fara micutul sau, Tudor Stefan.

Aceasta spera, insa, ca cel mic sa mosteneasca culoarea ochilor de la ea. Ceilalati doi copii au ochii caprui ca ai soacrei sale.

"Cu mine seamana. Luminos asa si carismatic si blondut, dar parca vad ca iar are ochii soacrei mele! A pus soacra-mea putin degetul si ies toti cu ochii caprui. Sper intr-o minune si ca va fi un pic moldovean.

Am stat mai mult singura, am avut cateva vizite, dar Alex a stat mult cu copiii si o luam de la capat, in formula extinsa si cred ca o sa ne descurcam, nu mai avem nevoie de ajutoare. Bona cunoaste programul celor mari, iar in rest eu cu Alexandru, pentru ca noi am fost o echipa. Cei mari mi-au trimis filmulete in care ma intreaba cand vine Tudor si azi este marele moment.

La modul declarativ, toata lumea e fericita! S-ar putea ca atentia mea indreptata catre Tudor sa-l faca pe Vladimir sa se simta un pic dat la o parte", a spus Mirela Vaida la iesirea din maternitate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mirela boureanu vaida Mirela boureanu vaida baietel Mirela boureanu vaida copii

Articole recomandate

Citeste si despre