Fiul Mirelei Vaida citeste la doar 4 ani: "Dati-mi voie sa ma laud cu cel mic"

/ / Modificat: 2023-10-18
Fiul Mirelei Vaida citeste la doar 4 ani:

Mirela Boureanu Vaida este o mamica tare mandra. Fiul sau cel mic, Tudor, stie sa citeasca la doar 4 ani. Vedeta spune ca micutul este cel care insista sa invete si chiar el ii cere sa repete impreuna alfabetul.

"Dati-mi voie sa ma laud cu cel mic, Tudor, care, la 4 anisori, stie alfabetul‼️ A renuntat la povestea de seara citita de mine si ma roaga, in fiecare seara, sa-i citesc alfabetul, ca sa stie singur! Acum, mai nou, ne contrazicem pe litere..", a scris vedeta pe Instagram, unde a postat si un filmulet cu dovada. 

Tudor a implinit in iunie 4 ani 

Micutul Tudor a venit pe lume pe cale naturala, dupa un travaliu scurt de doar 1 ora si jumatate. El a avut la nastere 3500 g si 51 de cm. A luat nota 10 la nastere. 

„La cat l-am amenintat ca il scot fortat daca nu vine singur, Tudor Stefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un baietel tare luminos, care s-a nascut repede si usor, dupa doar 1 ora jumatate de travaliu! Cantareste 3500 g, are 51 cm si a primit nota 10 la nastere, ca si mami! 

Va scriu chiar din sala de nasteri dar ma opresc direct in sala de mese, ca nu vad pe unde nasc de foame!! Va multumim din suflet pentru toate gandurile bune!! Va imbratisam! Vaida & Co. ”, a anuntat Mirela Boureanu Vaida pe Facebook in ziua in care a nascut.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mirela boureanu vaida baietel Citire copii Copil 4 ani

Articole recomandate

Citeste si despre