Madalin Ionescu, despre rolul de tata: "Ani de zile am dormit trei ore pe noapte"

/ / Modificat: 2019-08-21
Madalin Ionescu, despre rolul de tata:

Madalin Ionescu este tata cu norma intreaga. Acesta are trei copii, o fata si un baiat din prima casnicie si o fetita (2 ani) din casatoria cu Cristina Siscanu.

Acesta poarta, insa, in suflet durerea ca fiul sau, Filip, este bolnav, desi a facut tot posibilul sa-l vindece.

"Am privilegiul sa fiu tata. Am trei copii si pot spune ca i-am crescut pe toti cu un devotament pe care putini il intuiesc . Ani de zile am dormit trei ore pe noapte. Ma trezeam sa-i pregatesc Stefaniei micul dejun si apoi o duceam la scoala. Desi televiziunea imi ocupa extrem de mult timp, reuseam sa fiu alaturi si de ea si de Filip. Pe el l-am dus la cele mai performante clinici din Germania. Ani de zile i-am purtat cu mine prin toata Europa," a scris Madalin Ionescu pe pagina sa de socializare.

"M-au ales pe mine si nu o sa uit vreodata"

Dupa divort, copiii cei mari ai lui Madalin Ionescu au ales sa se mute alaturi de el, desi judecatorii le stabilise domiciliul la mama.

"Intr-un anumit moment din viata, m-au ales si nu o sa uit asta vreodata. Cristina i-a "preluat" si ne-a oferit tuturor caldura sufletească de care aveam nevoie. De doi ani a aparut si Petra in viata noastra. O minune creata care ne uimeste in fiecare zi . Copiii mei sunt uniti si se iubesc pentru ca nu le-am oferit cioburi de sentimente. I-am iubit fara sa fac diferente intre ei. Am fost poate mai mult decat un tata. Unii barbati pot sa faca minuni. Retineti asta de la mine. Inainte sa va repeziti sa judecati, ganditi-va bine daca aveti toate datele la indemana ... si daca ati fi avut aceeasi putere," a mai adaugat Madalin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Madalin ionescu Madalin ionescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre