Locul special ales de Andreea Antonescu pentru botezul fetitei sale. Artista a dezvaluit un detaliu emotionant

/ / Modificat: 2023-06-25
Locul special ales de Andreea Antonescu pentru botezul fetitei sale. Artista a dezvaluit un detaliu emotionant

Andreea Antonescu si-a botezat fiica cea mica in acest weekend, iar pentru eveniment artista a ales un loc cu o semnificatie deosebita.

Venice Victoria a venit pe lume in luna decembrie a anului trecut, iar weekendul acesta a fost crestinata. Parintii ei au pus la punct toate detaliile pentru eveniment si au stabilit totul, in cele mai mici amanunte, pentru ca invitatii care sa se simta excelent.

De ce a asteptat 6 luni pentru a o boteza pe Venice Victoria

Artista a asteptat pana acum sa faca botezul pentru a putea fi prezenta si fiica ei cea mare. Sienna locuieste in SUA, alaturi de tatal ei, unde si studiaza, asa ca mama sa a asteptat ca adolescenta sa ia vacanta, pentru a putea participa la botezul surioarei ei.

Mai mult, Andreea Antonescu a ales sa faca petrecerea de botez in acelasi loc in care, in urma cu 12 ani, a avut loc si botezul Siennei.

Detaliul important pe care l-a avut in vedere Andreea Antonescu

Fericita mamica a fost foarte atenta la detalii si a ales ca micuta Venice sa fie crestinata chiar de catre acelasi preot care a botezat-o si pe sora ei mai mare.

„Mi-am dorit foarte mult ca Sienna sa fie prezenta  pentru ca asa este normal si si-a si dorit extrem de tare sa fie prezenta la botezul surioarei ei”, povestea Andreea Antonescu

Pentru eveniment, artista si tatal mezinei sale au optat pentru „un cadru de poveste in mijlocul naturii, o locatie aflata in Padurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment asa cum am visat”.

”Exact acolo, acum 12 ani am facut si petrecerea pentru botezul Siennei. In plus, am ales acelasi preot care a botezat-o pe Sienna”, a marturisit Andreea Antonescu imediat ce s-a intors din America.

La petrecerea de botez, meniul ales pentru invitati a fost unul deosebit si a cuprins atat elemente sofisticate, cat si unele traditionale, iar atractia principala a serii a fost tortul cu fistic.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Botez fetita Andreea antonescu

Articole recomandate

Citeste si despre