Andreea Antonescu dezvaluie cum isi fereste fiica de bullying: "Imi doresc ca ea sa fie sincera cu mine"

/ / Modificat: 2024-02-05
Andreea Antonescu dezvaluie cum isi fereste fiica de bullying:

 

Andreea Antonescu este mama a doua fetite, aflate in etape de varsta total diferite. Fiecare dintre ele ii aduce provocari intr-o anumita directie, iar vedeta se straduieste sa le faca fata cum stie mai bine.

Daca fiica ei cea mica, Venice Victoria abia face primii pasi si spune primele cuvinte, fiica cea mare a artistei, Sienna, este in prezent la varsta pre-adolescentei.

Mama ei, Andreea Antonescu, trebuie sa gestioneze tot felul de situatii specifice varstei, inclusiv bullying, cu care se confrunta multi adolescenti.

Intr-un interviu acordat recent, vedeta a dezvaluit cum isi fereste fiica de astfel de situatii, dar si de lucrurile pe care presa le scrie despre ea si pe care, inevitabil, Sienna ajunge sa le afle.

Artista a spus ca lucreaza permanent la consolidarea increderii cu fiica ei, pentru ca Sienna sa ii poata spune orice, atunci cand este cazul.

„Marele meu noroc este ca intotdeauna mi-am dorit ca Sienna sa aiba incredere in mine, asa cum ar putea avea in cea mai buna prietena a ei! Atunci, aceasta incredere se construieste cu transparenta care exista intre noi doua. Imi doresc ca ea sa fie sincera cu mine si sa fiu prima persoana la care sa vina sa spuna despre anumite situatii mai delicate din viata ei, astfel ca am stat cu ea si am povestit cu ea multe lucruri.

Sienna stie ce se intampla in viata mea si isi da seama care sunt lucrurile reale si care sunt lucrurile prin care se doreste a se atrage atentia pentru rating sau click-uri in plus. Nu imi fac neaparat griji, mai ales pentru ca imi petrec tot timpul alaturi de ele!”, a povestit cantareata, pentru EGO.ro.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea antonescu Bullying copii

Articole recomandate

Citeste si despre