Fiica mai mare a Andreei Antonescu, Sienna, calca pe urmele mamei: „E un fel de mini me. Asa eram si eu”

/ / Modificat: 2023-12-13
Fiica mai mare a Andreei Antonescu, Sienna, calca pe urmele mamei: „E un fel de mini me. Asa eram si eu”

Andreea Antonescu si Andreea Balan au influentat generatii intregi de fete, la inceputul anilor 2000. Stilul vestimentar pe care il abordau in perioada in care faceau parte din trupa Andre a fost copiat, la vremea respectiva, de fetele care erau fanele formatiei.

Andreea Antonescu pastreaza si acum o parte dintre piesele vestimentare pe care le purta pe scena atunci, drept amintire. Artista a constatat cu surprindere ca moda are o anumita ciclicitate si ca si fiica ei cea mare, Sienna, se indreapta catre acelasi stil vestimentar.

Chiar daca au trecut ani buni de atunci, unele piese vestimentare se gasesc in continuare in magazine, sub forma actualizata sau reinterpretata. Fiica Andreei Antonescu, care este adolescenta acum, are o afinitate pentru astfel de piese. Mama ei spune ca nu a incercat sa ii influenteze stilul vestimentar, dar se bucura cand vede ca face aceleasi alegeri pe care si ea le facea in urma cu 20-30 de ani.

“Ies cu Sienna la shopping si Sienna are 12 ani, si iti dai seama ca nu stau deloc sa influentez stilul copilului, si o vad ca isi cumpara exact hainele pe care eu le purtam acum 20-30 de ani, sa fiu sincera. Sunt tare incantata. Inclusiv platformele ii plac. Pe de alta parte, Sienna a venit cu acest spirit din State si imi place foarte tare, este foarte creativa, imi place mult de tot cum isi face propriul styling. Imi place ca incearca sa isi creeze propriul stil si atunci sunt acolo, ca da, e un fel de mini me. Asa eram si eu”, a povestit recent Andreea Antonescu, intr-un interviu pentru Ego.ro.

Andreea Antonescu este mama singura si isi dedica cea mai mare parte a timpului cresterii celor doua fetite ale sale. Sienna a locuit o perioada in Statele Unite ale Americii, impreuna cu tatal ei, dupa care s-a intors in Romania si locuieste impreuna cu mama sa si cu surioara ei mai mica, Venice. Artista s-a despartit de tatal micutei la inceputul acestui an si a ramas sa o creasca singura pe fiica lor. Chiar daca are un program foarte incarcat, cantareata nu a apelat la o bona, ci incearca sa stea cat mai mult cu fetitele ei.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Andreea antonescu

Articole recomandate

Citeste si despre