Liviu Varciu si iubita lui, disperati ca nu gasesc bona pentru copii

/ / Modificat: 2022-12-28
Liviu Varciu si iubita lui, disperati ca nu gasesc bona pentru copii

Liviu Varciu si Anda Calin formeaza un cuplu de mai bine de sase ani. Cei doi au impreuna doi copii, in varsta de cinci si doi ani, dar si un program destul de incarcat. Pentru ca nu mai faceau fata, au decis sa apeleze la serviciile unei bone, insa au intampinat dificultati in a gasi persoana potrivita care sa aiba grija de cei mici. Cei doi au facut mai multe incercari pana acum, insa niciuna dintre bonele angajate nu s-a integrat in familie.

A gasi o persoana de incredere, care sa aiba grija de copii si pe care cei mici sa o accepte din prima poate fi o provocare imensa pentru parinti. Au simtit-o pe propria piele si Liviu Varciu si Anda Calin, care au avut mai mult incercari esuate de a gasi o persoana care sa ii ajute cu ingrijirea copiilor. Daca pana de curand Anda Calin, iubita actorului, a stat acasa si s-a ocupat de cei mici, de cateva luni s-a implicat intr-o afacere si are nevoie de cineva care sa o ajute. Bunicii nu pot fi prezenti in fiecare zi, asa ca Liviu si Anda s-au gandit sa angajeze o bona.

Dupa ce au facut acest pas, si-au dat seama cat de greu poate fi sa gaseasca pe cineva care sa se implice si sa aiba chimie cu cei mici. Partenera lui Liviu Varciu, care si-a deschis de curand un salon de infrumusetare, a povestit prin ce dificultati trece in a gasi o bona potrivita.

„Copiii stau acasa cu noi in cea mai mare parte, iar in weekend mai merg la soacra mea. De o saptamana a venit o bona, insa inca nu s-au adaptat cei mici cu dansa. Trebuie sa stau eu cu ei acum. Liviu a terminat filmarile astazi mai devreme si a fugit acasa. Acum noi avem o bona din Republica Moldova, am mai avut inca doua bone, dar nu au rezistat... ca sa zic asa.

Sincera sa fiu nu este ca si cum ele stau toata ziua cu un copil, fata (n.r – Anastasia) este la scoala, baiatul (n.r – Liviu Matei) este la gradinita. Ei ajung acasa la sase, au timp liber destul de mult, dar pretentiile lor sunt prea mari pentru ceea ce pot ele sa ofere. Vor bani multi si se implica foarte putin. Un exemplu concret sa iti zic... Eu mi-am luat o bona sa ma ajute, nu sa stea cu mine sa mai vorbesc cu cineva prin casa. In total cu carte de munca si salariu depasim suma 1.000 de euro pe luna.”, a declarant, pentru Click!, Anda Calin.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ajutor bone Liviu Varciu

Articole recomandate

Citeste si despre