Leon, fiul lui Kamara, in fata celei de-a cincea operatii in 4 luni. "Este un exemplu de tenacitate si forta"

/ / Modificat: 2019-08-14
Leon, fiul lui Kamara, in fata celei de-a cincea operatii in 4 luni.

Kamara trece prin momente grele. Fiul sau, Leon, va suferi a cincea operatie cu celule stem. Micutul Leon a fost diagnosticat cu tripareza spastica, la scurt timp dupa ce a venit pe lume.

Desi are cinci ani, baietelul nu poate merge si se foloseste doar de un brat.

Singura sa sansa de vindecare este interventia cu celule stem, programata pe 22 august, in Turcia.

Leon, in fata celei de-a cincea operatii

"Leon este un exemplu de tenacitate si forta. Intr-un trup mic si aparent plapand exista atat de multa dorinta de vindecare, incat evolutia trebuia sa apara. Iar semnele bune se vad. Leon s-a ridicat singur in fund, dupa cea de-a treia interventie cu celule stem realizata in Turcia. Chiar si el a fost surprins de reusita sa. In plus, baietelul misca bratele si a devenit mai activ. Leon este mult mai atent, asimileaza informatii noi si e incapatanat.

Cand se afla in tara, fiul lui Kamara urmeaza un program stric de sedinte de kinetoterapie, ergoterapie si fizioterapie. Kamara este cel mai devotat tata din cati cunosc, isi face programul in functie de terapia fiului sau. Si nu este deloc usor pentru ca au programate 5 sedințe de kinetoterapie pe saptamana, ergoterapie de 2-3 ori pe saptamana, iar fizioterapie fac in fiecare zi. Va spun, efortul depus de parinti este urias. Daca tu, ca parinte, te tii de acest program, nu stiu daca iti mai ramane timp pentru altceva. Am toata stima si respectul pentru ei si sunt increzator in reusita lui Leon," a declarat Ensar Duman, cel care a inlesnit realizarea tratamentului cu celule stem a micutului Leon, pentru VIVA!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kamara Kamara copil Baietel kamara

Articole recomandate

Citeste si despre