Lavinia Petrea, despre cosmarul pe care l-a trait la cea de-a doua sarcina. Medicii i-au dat o veste crunta, dar apoi a avut loc o minune

/ / Modificat: 2023-06-24
Lavinia Petrea, despre cosmarul pe care l-a trait la cea de-a doua sarcina. Medicii i-au dat o veste crunta, dar apoi a avut loc o minune

Lavinia Petrea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la Pro TV. Vedeta are o cariera de succes, dar si o familie frumoasa. Este casatorita de mai bine de un deceniu cu procurorul Romulus Varga si este mamica a trei copii, un fiu si doua fiice, Mathias (7 ani), Klara (5 ani) si Karin (3 ani).

Astazi poate spune ca este o femeie implinita si fericita, insa spune ca nu va putea uita niciodata cea mai grea perioada din viata ei, care i-a lasat cicatrici adanci pe suflet. Lavinia Petrea a marturisit ca a trait un adevarat cosmar in timpul celei de-a doua sarcini, cand medicii i-au spus ca aceasta s-a oprit din evolutie. 

„Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini. Am intrat in clinica de mana cu sotul meu, emotionati si bucurosi ca o sa auzim bataile inimii unei noi vieti. In scurt timp, insa, avea sa-mi cada cerul in cap. ‘Sarcina s-a oprit din evolutie. Imi pare rau, dar nu este activitate cardiaca’, au fost cuvintele pe care mi le-au spus medicii. 

Imi amintesc atat de bine amorteala care ma cuprinsese. Incercam sa imi insusesc spusele doctoritei, dar nu reuseam. Eu aveam simptomele unei sarcini, simteam cu toata fiinta mea ca voi avea un copil, insa ecografia ne aratase altceva. M-au dus la un test de sange pentru masurarea hormonului HCG, specific femeilor insarcinate. Era prezent in sange, dar nu chiar in cantitatea ideala.

Incercam sa gasesc explicatii. De ce ni se intampla asta?! Ce am facut gresit?! Ma gandeam la tot ce am mancat, baut, facut, gandit, dorit… in ultimele saptamani. Imi exploda capul de atatea ganduri, griji si analize… si peste toate… ma simteam foarte rau.

Ma gandeam cu groaza la procedura pe care ar fi trebuit sa o fac, incercam sa ma pregatesc psihic… daca este posibil sa te pregatesti pentru asa ceva… cert este ca nu reuseam sa accept. Voiam sa ma trezesc a doua zi si sa-mi dau seama ca toata povestea a fost doar un cosmar. Doi medici mi-au spus ca totul s-a terminat”, a scris Lavinia Petrea, pe blogul personal.

Perioada imediat urmatoare a fost crunta. Desi isi doreau atat de mult inca un copil, vestile pe care le primeau de la medici ii faceau sa-si piarda speranta.

Chiar daca perioada a fost una foarte grea, cu toate acestea, un miracol s-a petrecut exact in ziua in care trebuia sa isi faca curaj pentru inca o ecografie, care avea sa dea verdictul final.

„Mi se intamplase un miracol. Miracolul a venit pe lume intr-o zi de noiembrie 2016. Se numeste Klara si este o fetita superba pentru care ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi”, a incheiat Lavinia Petrea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina A doua sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre