Kate Middleton, insarcinata pentru a patra oara?

/ / Modificat: 2018-09-24
Kate Middleton, insarcinata pentru a patra oara?

O noua intrebare se asterne pe buzele tuturor britanicilor: este Kate Middleton insarcinata din nou? Chiar daca nici nu au trecut 6 luni de cand Ducesa de Cambridge l-a adus pe lume pe printul Louis, in presa de peste granite se speculeaza deja ca aceasta ar fi deja insarcinata cu al patrulea copil.

Unul dintre motivele care stau la baza speculatiilor legate de o posibila sarcina, este absenta lui Kate de la ultimele evenimente oficiale, la care in mod normal, ar fi trebuit sa participe. In plus, presa internationala sustine ca Ducesa ar fi avut in ultimele saptamani pofte de gravida, aceleasi pe care le-ar fi experimentat si la prima sarcina. Un alt semn care a dat jurnalistilor de gandit a fost faptul ca, in ultima perioada, Kate a fost surprinsa purtand haine mai largi, care ii ascundeau burtica.

Ramane de vazut daca zvonurile legate de cea de-a patra sarcina a lui Kate Middleton, sunt sau nu adevarate. Casa Regala a Marii Britanii nu a oferit inca nicio declaratie oficiala in acest sens.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre