Kamara, despre fiul sau care se lupta sa traiasca. A suferit cinci interventii cu celule stem

/ / Modificat: 2019-10-04
Kamara, despre fiul sau care se lupta sa traiasca. A suferit cinci interventii cu celule stem

Kamara nu trece prin cea mai linistita perioada din viata lui. Artistul este coplesit de problema de sanatate cu care se lupta fiul sau. Acesta a fost diagnosicat cu tetrapareza spastica.

Leon a suferirt pana acum 5 interventii cu celule stem, in Turcia. Kamara a marturisit ca baiatul sau a fost programat pentru un control, in urma caruia medicii vor stabili exact care sunt progresele. 

"A evoluat mult mai mult dupa cinci interventii cu celule stem. Au imbunatatit partea cognitiva si poate sa lucreze mai bine la kinetoterapie. De la prima interventie a inteles ca face un tratament. Dupa a treia interventie s-a ridicat singur in fund. Dupa toata treaba asta, la a cincea interventie nu s-a mai ridicat singur. Isi da seama si de capacitatile lui si daca ar fi sa cada stie ca nu ar putea sa se ridice mereu," a declarat Kamara la emisiunea "Agentia VIP.

"Progresele iti dau mai multa putere"

Artistul este foarte incantat de progresele pe care micutul sau le-a facut dupa interventiile cu celulele stem. Iar la sfarsitul lunii octombrie va mai face inca una.

"Progresele iti dau si mai multa putere. La el cat de mic ar fi progresul imi da si mai multa putere sa fiu langa el. Si acum se uita la noi. Luna aceasta Leon va face o interventie la sfarsitul lunii octombrie pentru a sasea interventie cu celule stem, apoi vom face o operatie de alungire de muschi, in Spania. Si daca totul merge bine continuam kinetoterapia si fizioterapia. Cea de-a saptea interventie poate duce la 10.000 de euro," a mai povestit artistul.

Micutul Leon are cinci ani si a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica, la scurt timp de la nastere. In prezent, baietelul se foloseste doar de un brat, cantareste 10 kilograme si are nevoie de supraveghere permanent.

Taguri Kamara

Articole recomandate

Citeste si despre