Jojo a tras o sperietura uriasa cu fetita sa. Zora a avut nevoie de spitalizare

/ / Modificat: 2022-05-02
Jojo a tras o sperietura uriasa cu fetita sa. Zora a avut nevoie de spitalizare

Jojo este o mamica fericita, insa si Pastele, si sarbatoarea de 1 Mai i-au fost umbrite de problemle de sanatate ale copiilor.

Fetita ei, Zora, a ajuns chiar la spital din cauza unei enterocolite violent, la doar cateva zile dupa ce fratiorul ei, Achim, suferise si el din aceeasi cauza.

„Inainte de Paste Achim a facut enterocolita. Desi s-a simtit rau mititelul, a depasit episodul destul de bine si nu a necesitat internare. La cateva zile dupa, Zora a luat si ea virusul si s-a deshidratat destul de tare. Asa ca am ajuns cu ea la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu. Vineri dimineata am internat-o pe Zora la spital pentru ca era deshidratata si apatica. A ramas acolo cu mama cateva ore pana cand am terminat eu si cu Paul spectacolul. Dupa premiera am fugit la spital si m-am internat eu cu ea. Dupa doua nopti si doua zile petrecute acolo, Zora si-a revenit si sunt recunoscatoare pentru asta”, a scris Jojo intr-o postare pe Facebook.

Conditii excelente la spital, medici cu comportament exemplar

Actrita a fost placut surprinsa de conditiile pe care le-a gasit la spitalul „Grigore Alexandrescu”, dar si de comportamentul personalului medical, care, spune ea, s-a purtat exemplar, fara sa o fi recunoscut-o macar:

„Am vrut sa scriu aceste randuri pentru ca de obicei se scriu lucruri negative despre spitalele de stat din tara, insa de aceasta data a fost o experienta pentru care vreau sa multumesc. Le multumesc doctorilor pentru promptitudine, profesionalism si empatie (nu m-a recunoscut nimeni, am mers nemachiata si rupta de oboseala si am fost tratata ca orice alta mamica). Multumesc din tot sufletul meu asadar medicilor, doamnelor asistente si ingrijitoare incepand cu cei de la triaj si continuand cu toti ceilalti pentru calm, prezenta, profesionalism si capacitatea de a comunica impecabil printr-un limbaj adecvat si jucaus cu copilul meu de 5 ani, care a trait experienta spitalizarii pentru prima oara. Ne-am simtit in siguranta, bine ingrijite, protejate, permanent informate si azi am ajuns cu bine acasa. (...) Sunt profund miscata si impresionata de rabdarea si caldura de care am fost inconjurate”.

Jojo a tinut sa atraga atentia tuturor parintilor sa fie atenti in aceste zile la enterocolita. ”Atentie mare la enterocolita, erau multe cazuri si atat Achim, cat si Zora au vaccinul facut pentru Rotavirus. Dupa aceasta experienta ingrijoratoare care ni s-a parut ca a durat o eternitate, ne-am dat seama ca tot sanatatea este cea mai importanta”, a conchis Jojo.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spitale pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre