„Am fost oripilata! Scene de un ridicol grotesc” Iulia Albu ii taxeaza dur pe Andra si Catalin Maruta pentru supraexpunerea fiicei lor

/ / Modificat: 2024-01-14
„Am fost oripilata! Scene de un ridicol grotesc” Iulia Albu ii taxeaza dur pe Andra si Catalin Maruta pentru supraexpunerea fiicei lor

Iulia Albu este cunoscuta pentru franchetea ei. Niciodata nu s-a temut sa isi expuna public parerile, chiar daca deseori a fost criticata pentru faptul ca spune mereu lucrurilor pe nume. Criticul de moda nu a stat deoparte nici in ceea ce priveste scandalul Eva Maruta.

De cand s-a lansat in cinematografe filmul de comedie „Tati part-time”, fiica Andrei si a lui Catalin Maruta a devenit tinta criticilor. Multi spun ca Eva Maruta a primit rolul principal doar pentru ca este fiica celor doua vedete, ca ar fi „o fitoasa” si ca „are deja aere si figuri de mega-star”.

Multe vedete au comentat situatia in care se afla fiica Andrei si a lui Catalin Maruta, printre acestea numarandu-se si Iulia Albu. Criticul de moda, care si-a tinut fiica departe de lumina reflectoarelor si de online pana de curand, moda sustine ca fetita este mult prea expusa de catre parintii ei, lucru care i se pare ingrijorator.

„Fiecare isi promoveaza copilul asa cum considera de cuviinta. Faptul ca eu nu cred si nu am crezut niciodata in expunerea exagerata a fiicei mele de la varste fragede, este o alegere personala si atat. Copilaria trebuie traita la momentul potrivit si, asa cum si eu am avut o copilarie frumoasa si am avut libertatea de a fi copil, mi-am dorit acelasi lucru pentru fiica mea”, a spus Iulia Albu pentru cancan.ro.

CITESTE SI: Eva Maruta, o adevarata profesionista pe platourile de filmare! Andra si Catalin Maruta sunt mandri de fiica lor

Vedeta spune ca s-a aratat oripilata dupa ce a vazut l-a vazut pe Catalin Maruta filmand-o pe Eva in timp ce isi facea o rutina de ingrijire a pielii, ea avand doar 8 ani.

„Vad zilele acestea foarte mult hate-uri si acuzatii de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost insa oripilata sa vad cum acest copil de 8 ani este filmat de tatal ei in timp ce isi face “skin routine”. Si as vrea sa fie foarte clar ca asa ceva este ingrijorator. Un copil de 8 ani nu are de ce sa fie incurajat sa foloseasca creme de fata. Si in niciun caz nu ar trebui sugerat ca asa ceva ar fi normal.

Aceasta glamourizare a absurdului poate naste monstri. Si cred ca exista o responsabilitate cel putin teoretica a celor care orchestreaza aceste scene de un ridicol grotesc. Faptul ca a fost distribuita intr-un film nu mi se pare o problema, in sine. Nu este nici primul, nici ultimul copil de vedeta care are anumite oportunitati", a spus Iulia Albu pentru aceeasi sursa. 

Intrebata daca fiica ei, Mikaela, isi doreste o cariera in showbiz si daca a participat, pana acum, la vreun casting, Iulia Albu a raspuns:

„Este mult prea devreme pentru asemenea discutii. Mikaela are 14 ani iar noi destui cat sa ii dam libertatea de care are nevoie pentru a creste frumos.

 Nu (a participat la niciun casting). Si nici nu o va face. Ca sa fii actor, trebuie sa faci o facultate de specialitate”.

Ce spune Catalin Maruta despre scandalul in care este implicata fiica sa

„Multumim mult de tot pentru toate mesajele de sustinere, pentru ca in ultima perioada, a luat totul, asa, o turnura la care nu te astepti, oameni care au vazut filmul, oameni care sunt suparati pe cei care injura. Doamne, oameni buni! Hai sa ne linistim. E un film la cinematograf. Cine vrea sa mearga sa il vada, il vede, cine nu, nu il vede. Punct. Am vazut azi un comentariu: „Dom’le, a dat Eva casting?'. In podcastul pe care l-am facut aici cu Alex Bogdan, cu BROmania, cu Letitia Rosculet, a explicat foarte clar. Scenaristii au scris un film cu Alex Bogdan in gand si cu Eva.

E un film privat, e un film in care o persoana privata a investit bani, unde si noi suntem actionari la acest film. Practic, asa a aparut filmul. Nu e nicio justificare, doar ca voiam sa va spun. M-a intrebat cineva: „Alex Bogdan a dat casting? George Ivascu de ce apare in film? Ca puteau sa fie alti actori'. E un produs privat. Exact ca si cum voi vreti sa faceti ceva si sunt banii vosti, investitia voastra, viziunea voastra. Daca reusiti sa va scoateti banii si sa aiba succes, bine, daca nu, iarasi bine. E un produs privat, exact cum avem aici, la podcast. Oameni pe care noi ii invitam, in functie de cum credem noi sau ce ne dorim noi. Tinem cont de si de ce ne spun oamenii. Va multumim, sunt foarte multe mesaje, asta e adevarul. Mii de mesaje cu felicitari pentru Eva, pentru actorii din film”, a marturisit Catalin Maruta.

  • Surse: cancan.ro, ziare.com, fanatik.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iulia albu Andra maruta

Articole recomandate

Citeste si despre