Irina Nicolae, marturisiri dureroase despre fetita pe care a pierdut-o la 5 luni: „Sunt recunoscatoare ca am reusit sa raman intreaga la minte”

/ / Modificat: 2024-02-14
Irina Nicolae, marturisiri dureroase despre fetita pe care a pierdut-o la 5 luni: „Sunt recunoscatoare ca am reusit sa raman intreaga la minte”

Irina Nicolae a dezvaluit, in urma cu un an, in podcastul „Acasa la Maruta”, ca a pierdut o sarcina, inainte sa o aduca pe lume pe fiica ei si a omului de afaceri Marius Vizer, Scarlett. Fosta membra a trupei A.S.I.A. a povestit, insa, ca inainte sa o nasca pe Scarlett, a fost nevoita sa intrerupa o sarcina, la recomandarea medicilor, fiindca bebelusul avea o malformatie la inima.

„Scarlett nu este primul copil pe care il am. Este a doua sarcina. Am mai avut o sarcina, tot o fetita! Au stiut prietenii foarte apropiati, si am nascut indus, provocat, la cinci luni si o zi, dupa un travaliu foarte greu pentru ca s-au descoperit niste probleme (...) M-am dus la un control in Budapesta, la un medic pe care nu il cunosteam. Am fost acolo si mi-a zis doctorul respectiv, eram aproape de 20 de saptamani: „Irina, stii ca aici in Ungaria trebuie sa facem controlul de organe, ca se face din trimestrul doi” (...) Imi aduc aminte ca luasem pe cineva din casa pentru ca eu nu vorbesc maghiara. Doctorul vorbea engleza foarte bine si mi-a zis ca sunt doi medici care trebuie sa se uite, sa nu ma stresez. M-au controlat si mi-au zis ca nu e nimic foarte grav, dar mi-au zis sa ma vada si un cardiolog, aveau unul foarte bun. Mi-au facut o programare, apoi m-am dus a doua zi. Acel medic era o doamna in varsta, foarte dura. Mi-a zis: „Sa stii ca eu nu vorbesc in timpul consultului, am sa iti spun la sfarsit. Fetita, tu sa stii ca ai o problema foarte grava, trebuie sa termini aceasta sarcina.

Eu am ramas masca! Avusesem teste genetice, totul perfect! (…) Au inceput medicii apoi sa vorbeasca de partea de genetica, eu ziceam ca vreau sa vorbesc cu medicul meu. Imi aduc aminte si acum ca mi-au dat un raport, nu mi-au dat fotografiile. Mi-au zis clar ca trebuie sa termin aceasta sarcina, ca nu exista alta solutie. In doua zile mie mi s-a daramat tot universul”, a dezvaluit Irina Nicolae, in podcastul lui Maruta.

Intr-un interviu recent, pentru revista VIVA!, artista a vorbit din nou despre sarcina pe care a pierdut-o. Irina Nicolae spune ca este recunoscatoare pentru faptul ca a reusit sa ramana puternica din punct de vedere psihic, desi sufletul ii era rupt. Ea a marturisit ca nu a apelat la psiholog, desi trauma pe care o suferise era extrem de mare, ci s-a bazat doar pe credinta in Dumnezeu:

„A fost o experienta pe care nu o doresc nimanui, dar viata nu menajeaza pe nimeni si trebuie sa luam totul asa cum vine. Sunt recunoscatoare ca am reusit sa raman intreaga la minte, desi sufletul imi era franturi, dar am stiut si am simtit ca va veni ziua in care am sa imi strang in brate copilul si ca trebuie sa ma ridic, sa merg mai departe, sa lupt, sa nu renunt si sa nu uit ca Dumnezeu este lumina si iubire! Nu am apelat la niciun ajutor, doar la cel divin. Dumnezeu mi-a aratat ca sunt mai puternica decat stiam si Ii multumesc ca nu m-a parasit niciodata”, a marturisit Irina Nicolae.

CITESTE SI: Cum arata si ce mai fac acum primele componente ale trupei A.S.I.A.

La cativa ani dupa ce a pierdut prima sarcina, Irina a ramas din nou insarcinata si de aceasta data a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, pe care a botezat-o Scarlett Maria (6 ani). Artista este de parere ca Scarlett stie ca are o surioara mai mica in Rai, ba chiar a povestit o intamplare emotionanta care a avut loc in urma cu cativa ani:

„Fetita mea stie ca are o surioara acolo, in cer, si un frate, baiatul sotului meu din prima casatorie, si pentru ca am avut intotdeauna senzatia, mai ales dupa ce am nascut-o pe Scarlett, ca este langa mine in camera, pentru ca fetita mea se uita tot timpul intr-un colt si zambea si gangurea. Si mai tarziu, cand a inceput sa creasca, mi-a zis „Mami, de ce ingerii sunt albi si au aripi?” - eu nespunandu-i niciodata cum arata ingerii. Si i-am zis: „Ai vazut un inger?”, si a zis „Da, e aici cu mine tot timpul”, a povestit Irina Nicolae.

Intrebata daca isi mai doreste si alti copii si daca a luat vreodata in calcul adoptia, artista a raspuns ca este recunoscatoare pentru viata pe care o traieste acum si ca fiica ei, Scarlett, este miracolul din viata ei.

„Sunt recunoscatoare pentru viata mea, pentru Scarlett, pentru tot ceea ce traiesc zilnic. Nu mi-am dorit decat sa primesc ceea ce imi era destinat, iar Scarlett este miracolul din viata mea, este tot ceea ce puteam visa. Nu am luat niciodata in calcul adoptia, pentru ca sufletul imi spunea ca voi putea avea un copil pe cale naturala”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pierdere sarcina Pierderea sarcinii

Articole recomandate

Citeste si despre