Momente devastatoare pentru Bianca Brad. Confesiuni despre momentul in care si-a pierdut fiica la nastere

/ / Modificat: 2023-07-17
Momente devastatoare pentru Bianca Brad. Confesiuni despre momentul in care si-a pierdut fiica la nastere

Bianca Brad a trecut prin mai multe experiente dureroase de-a lungul vietii. Toate acestea nu au doborat-o, ci au reusit sa o faca mai puternica. Datorita fiului ei, Luca, a reusit sa depaseasca orice obstacol. Putini sunt cei care stiu insa prin ce durere a trecut atunci cand si-a pierdut fiica la nastere.

In urma cu 16 ani Bianca Brad o aducea pe lume pe Emma. Bebelusul a murit la nastere. Ulterior vedeta a infiintat o asociatie care poarta numele fetitei sale. Povesteste cat de dificil i-a fost in acea perioada.

"Au trecut foarte repede acesti 16 ani, despre care, uitandu-ma in urma, pot spune ca au fost extrem de grei, de ma mir ca mai sunt pe aici, pentru ca nu doar o data m-am gandit sa imi inchei socotelile cu viata. Numele asociatiei suna precum numele fetitei mele, dar, de fapt, este abrevierea de la E(ternul) M(iracol) M(aterna) A(linare), pentru ca mi s-a parut prea mult sa pun numele ei. Desi am infiintat asociatia in memoria si datorita fetitei mele, am vrut sa aiba o denumire care sa contina un mesaj reprezentativ pentru misiunea sa – aceea de a aduce alinare parintilor indoliati… acea alinare pe care o poate oferi doar o mama care te intelege mai bine decat oricine altcineva. Si, intr-adevar, asta a facut si face E.M.M.A", a spus Bianca Brad pentru viva.ro.

Bianca Brad dezvaluie ca intreaga platforma a asociatiei a reprezentat pentru ea o adevarata terapie. Marturiseste ca nu a primit sustinere si sprijin emotional din partea apropiatilor, fapt din cauza caruia a suferit foarte mult. Comunicarea cu mamele care au trecut prin aceeasi situatie a ajutat-o sa isi revina si sa mearga mai departe.

FOTO: bzi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pierdere sarcina Copil Nastere bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre