In ce relatii se afla fiica cea mare a lui Liviu Varciu cu fratii vitregi. Mama acesteia a povestit totul

/ / Modificat: 2022-01-05
In ce relatii se afla fiica cea mare a lui Liviu Varciu cu fratii vitregi. Mama acesteia a povestit totul

Carmina Varciu este fiica cea mare a lui Liviu Varciu cu Ami Teiceanu. Cei doi au divortat cand Carmina este mica, iar Liviu Varciu s-a mutat in Bucuresti unde si-a intemeiat o alta familie.

Carmina si Liviu Varciu tin legatura si vorbesc des. Desi la inceput Carmina nu era incantata de fratii vitregi, acum au o relatie civilozata, dupa ce mama acesteia i-a spus ca totul este in regula si ca micutii nu au nicio vina pentru cele intamplate.

“Are o relatie buna. I-am spus intotdeauna ca sunt fratiorii ei, nu au nicio vina si trebuie sa ii iubeasca si sa se comporte frumos cu ei. Ea la inceput nu a fost foarte incantata dar acum este OK”, a declarat Ami Teiceanu, potrivit viva.ro.

 Cum se intelege Carmina cu actuala partenera a artistului

Anda Calin, actuala partenera a lui Liviu Vaciu a povestit in urma cu ceva timp pe Instagram ce tip de relatie are cu fiica lui Liviu Varciu. Aceasta a facut dezvaluirile la insitentele unui fan. 

“Cand iei un om sa-ti fie partener, il iei cu bune si rele, cu tot trecutul si prezentul si cu toate obligatiile lui. Parintii nu au avut nimic impotriva. Important a fost sa fiu eu fericita! Nu mi-a fost greu”, a scris Anda Calin, pe Instagram.

 Liviu Varciu o ajuta pe Carmina sa se mute la Bucuresti 

In curand Carmina se va muta la Bucuresti, deoarece va incepe facultatea. Tatal acesteia o va ajuta cu tot ce poate. Deja a facut demersurile pentru a-I cumpara fetei un apartament. 

“Daca tot nu a facut nimic atatia ani, de acum incolo va avea grija si o va sustine. Este normal, ea se muta la Bucuresti. Ei vorbesc, cu siguranta o sa o ajute, ii va cumpara un apartament in rate, ceea ce este si normal.

Cu siguranta o sa fie langa ea si o sa o protejeze cat va putea pentru ca este in Bucuresti, nu mai e in Arad. Ce a fost in trecut, a fost, conteaza ce o sa fie de acum incolo. Am sters tot, viata merge inainte, nu traim cu trecutul.

Niciodata nu este prea tarziu sa fie bine. Important este ca tin legatura, vorbesc, se vad, ea merge la el. Asa e normal.

Ea nu o sa stea cu el in casa. Are 20 de ani, are nevoie de intimitatea ei, ii va lua un apartament, nu se pune problema. Apartamentul este 50% luat. Am inteles ca trebuie sa fie mobilat.  

O sa invete sa se responsabilizeze singura, eu faceam absolut totul. Am rasfatat-o, nu prea e bine, dar acum o sa vada ca nu mai este mama sa faca patul, sa spele vasele, sa calce.”, a mai declarat fosta iubita a lui Varciu pentru Playtech.ro

FOTO: profm.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Liviu Varciu

Articole recomandate

Citeste si despre