Ilinca Vandici a apelat la o bona filipineza. Cum se intelege fiul ei cu ea

/ / Modificat: 2022-12-24
Ilinca Vandici a apelat la o bona filipineza. Cum se intelege fiul ei cu ea

Ilinca Vandici este implicata in numeroase proiecte media, dar este si mama full time. Daca in primii ani de viata ai baietelului ei nu a apelat la ajutoare din exterior si s-a baza exclusiv pe sotul ei si pe bunici, situatia s-a schimbat de curand. Vedeta Kanal D a fost nevoita sa angajeze o bona filipineza, care sa aiba grija de fiul ei, Zian.

Ilinca Vandici si sotul ei, Andrei Neacsu, au impreuna un baietel de 5 ani si jumatate. De cand a venit pe lume Zian, cei doi s-au ocupat de cresterea lui cat de mult au putut. Singurele ajutoare la care au apelat au fost bunicii, atunci cand timpul nu le-a permis sa stea ei cu cel mic. Ilinca s-a bazat mult timp pe mama ei, care a ajutat-o in cresterea celui mic. Recent insa, si sora vedetei a nascut, iar mama sa a fost nevoita sa plece la ea, pentru a o ajuta si pe ea cu bebelusul.

Ramasa fara ajutorul din partea mamei, Ilinca Vandici a trebuit sa gaseasca rapid o solutie. Pe langa filmarile pentru emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, vedeta are si un podcast pe YouTube, caruia ii dedica mult timp, asa ca atunci cand este plecata la filmari, trebuie sa fie cineva care sa se ocupe de fiul ei, Zian. Cea mai buna varianta pe care a gasit-o Ilinca Vandici a fost sa angajeze o bona filipineza, care sta cu ei in casa, si care se ocupa de Zian.

Pentru a putea sa comunice cu bona, fiul Ilincai Vandici a inceput sa ia lectii de limba engleza, dupa cum a povestit recent vedeta, intr-un interviu pentru Ego.ro.

„Intre timp ne-am luat o bona pentru ca mama in acest moment o ajuta pe sora mea, copilul ei fiind mai mic. Atunci am avut nevoie de un pic de ajutor, strict pentru momentele in care nici eu, nici Andrei nu suntem acasa pentru ca avem alte indatoriri. Vorbeste cu ea in engleza, insa da, si cursurile ne-au ajutat foarte tare”.

„Abia astept sa ma depaseasca in toate aspectele vietii mele, din toate punctele de vedere pentru ca are cu ce, are potential fantastic si are gene extrem de bune. E un copil tare bun sa stii, nu exista niciun fel de competitie, niciun fel de conflict intre noi, imi place sa-l cresc in pace, in liniste, cu multa blandete, cu multa toleranta si intelegere”.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bona copii

Articole recomandate

Citeste si despre