O mai stii pe Nuti, bona copiilor Anamariei Prodan? Cum arata Nuti acum si cu ce se ocupa

/ / Modificat: 2024-01-31
O mai stii pe Nuti, bona copiilor Anamariei Prodan? Cum arata Nuti acum si cu ce se ocupa

Cine nu isi mai aduce aminte de Nuti, bona copiilor Anamariei Prodan? Nuti, pe numele din buletin - Elena Fulgeanu, era o prezenta constanta in reality show-ul „Prodanca si Reghe”, care se difuza cu ani in urma la tv. A inceput sa lucreze pentru familia Anamariei Prodan pe cand avea 23 de ani. S-a ocupat de cresterea fetelor impresarei din casnicia cu Tiberiu Dumitrescu - Sarah si Rebecca, iar mai tarziu, a avut grija de Laurentiu Jr. (alintat „Bebeto”), baiatul Anei si al lui Laurentiu Reghecampf.

Anamaria Prodan spune ca Nuti a devenit parte din familie si ii este recunoscatoare pentru educatia pe care le-a oferit-o copiilor ei.

Insa Nuti era mai mult decat o bona pentru familia Prodan-Reghecampf. Era mana dreapta a Anamariei si o insotea pe aceasta in toate destinatiile in care a mers de-a lungul timpului, iar la un moment dat, emigrase in Emiratele Arabe Unite.

„Ea nu mai e bona, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani cand a venit. A crescut copiii atat de frumos, cu frica de Dumnezeu si cu respect. Astazi ma distrez foarte tare cand vad cum se iau la harta. E un respect incredibil, a doua mama. Eu mai mult plecata, Sarah a ramas de la sapte luni cu ea”, a declarat recent Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Intre timp, Nuti s-a retras din familia impresarei de ceva timp si locuieste in strainatate alaturi de Victor, iubitul ei. Recent, insa, celebra bona a pasit din nou pe platourile de filmare! Aceasta a aparut intr-o emisiune TV, alaturi de Anamaria Prodan, unde a dezvaluit ca urmeaza sa revina pe micile ecrane alaturi de impresara, intr-un nou reality show.

Nuti revine pe micile ecrane alaturi de Anamaria Prodan, intr-un nou reality show!

Anamaria Prodan a anuntat debutul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Prodanca: Punct si de la capat”, de la Antena Stars. Se pare ca Nuti va aparea in cateva dintre editiile show-ului, dupa o lunga perioada in care s-a retras din televiziune.

„Acesta chiar este proiectul de suflet. Am filmat peste tot pe unde am colindat. In America, am filmat fiecare moment important din viata mea. Propunerea reality show-ului a venit atunci cand chiar aveam ceva de spus, cand imi revenisem fabulos.

Mi-a fost dor si le-a fost dor, culmea si copiilor. De acum incolo vacantele sunt cu camerele dupa noi”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

  • Surse: viva.ro, antenastars.ro
  • Foto: Facebook, capturi video

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bona copii Vedete Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre