Mihai Bobonte, experienta de cosmar cu bona copiilor: consuma alcool si fura haine din casa: "Nu putea sa mai vorbeasca"

/ / Modificat: 2023-11-19
Mihai Bobonte, experienta de cosmar cu bona copiilor: consuma alcool si fura haine din casa:

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciati actori de comedie din showbizul romanesc. Pe langa cariera de succes, actorul are o familie superba alaturi de sotia lui Catalina Au impreuna doi copii, Octavian si Maria, in varsta de 12, respectiv 9 ani. 

Intr-un interviu recent, actorul a povestit despre peripetiile prin care a trecut cu una dintre bonele copiilor sai. El a marturisit ca a fost socat de ce a putut sa faca femeia in casa sa, in timp ce ii supraveghea copiii. 

Actorul a dezvaluit ca a prins-o pe bona sub influenta alcoolului, in timp ce el si sotia lui se aflau in Vama Veche. 

„Noi am avut bona, Ioana o chema, si cand avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis sa facem prima noastra iesire la Vama Veche si sa lasam bona cu copilul in weekendul ala acasa. I-am explicat, i-am dat bani in plus si am plecat vineri la mare. Si na, am ajuns destul de tarziu, pe la 21:00, si ne-am schimbat si noi de iesit si am apucat sa beau vreo doua pahare. Pe la 21:30, cand stiam ca e ora de baita, am zis sa o las sa-si faca treaba si apoi sa sun si eu sa va daca copilul a adormit.', a declarat Bobonete, in cadrul podcastului „DA BRAVO!'.

Cum si-a dat seama Bobonete ca bona era beata 

Actorul a povestit ca a sunat-o pe bona copilului si a observat ca aceasta se exprima incoerent. La un moment dat, vazand cu nu se intelege deloc cu ea, el a intrebat-o daca nu cumva a consumat alcool. Atunci, bona foarte senina i-a marturisit ca a baut doua pahare inainte de somn.

„Am sunat-o pe bona sa vad ce face copilul. Mi-a raspuns si mi-a zis ca „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu ma uit pe Antena 1 la concurs si vreau sa-ti spun ca Temisan pare ca nu imbatraneste'.Si zic „Alo, dar copilul?', „Copilul e bine, eu am coborat mai devreme sa-mi iau niste apa minerala de la chiosc, dar copilul doarme'. Si o intreb daca a baut ceva. Si mi-a zis ca doua pahare inainte de culcare, ca tot timpul bea si acasa. Nu putea sa mai vorbeasca, am inchis telefonul si norocul meu a fost ca Andi venise vinerea aia in Bucuresti si l-am sunat sa mearga urgent acolo.', a povestit actorul.

Mai mult, Bobonete a descoperit apoi ca femeia nu doar ca obsinuia sa bea alcool, ci fura si haine din locuinta sa. 

„Am iertat-o, am trecut peste si dupa ce ne-am mutat si Catalina mi-a zis ca are impresia ca bona asta ne cam ia din haine si i-am zis ca nu are cum, nu mai stie ea de ele.Si intr-o seara, am iesit in oras si am pus o bluza cu flori pe umeras, pe manerul de la sifonier, si cand m-am intors nu mai era acolo. Si mi-a zis ca nu stie nimic si a treia oara mi-a zis ca a luat-o ea.',a mai spus Bobonete.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bona copii Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre