Giulia Anghelescu, probleme mari de sanatate: "Eram umflata ca imi zicea lumea ca sunt insarcinata in 8 luni"

/ / Modificat: 2020-12-14
Giulia Anghelescu, probleme mari de sanatate:

Cantareata Giulia Anghelescu, mamica a doi copii, s-a confruntat cu mari probleme de sanatate timp de un an si jumatate. Dupa numeroase investigatii, medicii au reusit sa descopere boala de care sufera artista. 

Artista avea dureri de stomac si se balona extrem de tare. In urma analizelor, medicii i-au pus un diagnostic: intoleranta la gluten. 

"Incepusem sa ma umflu. Eram practic atat de umflata ca imi zicea lumea ca sunt insarcinata in 8 luni. Bineinteles ca prima mea reactie a fost ca hai ca nu exista intoleranta la gluten, ca prea mi se parea ca toata lumea are aceasta suferinta in ultimii ani, mai ales in partea asta de online si nu am crezut pana cand nu m-am dus sa ma verific si asa a fost. Intre timp m-am impacat cu aceasta intoleranta", a spus Giulia Anghelescu.Acum, Giulia este foarte atenta la alimentatie si incearca sa tina sub control efectele acestei alergii. Totusi, Giulia a recunoscut ca din cand in cand poate gusta dintr-un aliment gustos care contine gluten fara a-si face griji pentru reactiile adverse.„Aveam o reactie destul de OK, in sensul ca am grija la ce mananc. Gatesc si pentru ei si pentru mine. Am inteles ca odata la cateva luni pot in cantitati foarte mici sa gust din anumite alimente care contin gluten", a spus artista, potrivit Spynews.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Giulia anghelescu

Articole recomandate

Citeste si despre