Ce casnicie frumoasa au Giulia Anghelescu si Vlad Huidu. Sunt casatoriti de 11 ani si au impreuna doi copii

/ / Modificat: 2023-12-04
Ce casnicie frumoasa au Giulia Anghelescu si Vlad Huidu. Sunt casatoriti de 11 ani si au impreuna doi copii

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu formeaza una dintre cele mai indragite si puternice echipe de la America Express 2023. Cei doi sunt casatoriti de mai bine de 11 ani si nu de putine ori au marturisit ca, la inceputul relatiei nu si-au dat nicio sansa si nu s-au gandit ca vor avea o familie pe viitor. Ei bine, Giulia Anghelescu si Vlad Huidu nu numai ca si-au unit destinele, dar au impreuna si doi copii, Antonia Sabina si Mikael Eduard.

Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu si Vlad Huidu

Povestea de iubire dintre Vlad Huidu si Giulia Anghelescu a inceput acum mai bine de 17 ani, pe vremea cand Vlad inca lucra in televiziune. Cei doi s-au cunoscut pe platourile unui studio de televiziune, unde Giulia canta si Vlad era cameraman. Intre acestia a fost o chimie vizibila inca de la primele interactiuni, caci nu dupa mult timp Giulia l-a invitat pe cel carea avea sa ii devina sot la ziua ei de nastere. Atunci, cei doi si-au dat seama ca au multe lucruri in comun, asa ca au mers mai departe si au avut prima intalnire in doi chiar la artista acasa, cand aceasta l-a invitat pentru a-i gati paste.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam si ne-am intalnit pe holuri. Era intr-o fustita rosie, scottish. Imi placea ca aparitie, dar nu m-am gandit niciodata ca o sa ajungem in situatia asta. Ne-am intalnit de cateva ori. M-a invitat la ziua ei”, a povestit Vlad Huidu la Teo Show.

Cu toate acestea, Giulia nu s-a aratat interesata de o relatie cu Vlad la inceput. Artista a precizat ca initial il vedea ca pe un prieten, desi acesta a dat semne de mai multe ori ca si-ar dori ceva mai mult.

„Era doar o prietenie la inceput. S-a transformat la un moment dat in ceea ce este astazi. El mai dadea semne, dar nu voiam sa le vad”, a declarat Giulia Anghelescu, la Kanal D.

Intre timp, Giulia si-a dat seama ca Vlad este sufletul ei pereche, asa ca a acceptat sa aiba o relatie cu acesta. In primavara anului 2012 au devenit parinti, iar pe 8 iulie 2012 s-au casatorit.

Cati copii au Giulia Anghelescu si Vlad Huidu si cum arata acestia

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au devenit parinti pentru prima oara in anul 2012. Pe 7 aprilie s-a nascut fiica lor, Antonia Sabina, iar pe 18 aprilie 2015 a venit pe lume mezinul familei, Mikael Eduard.

giulia-anghelescu-si-vlad-huidu

„Ambii copii sunt foarte atasati de mine pentru ca au petrecut destul de mult timp fara mine cand eram mai mereu plecata.

Antonia iubeste activitatile noastre ca fetele dar si momentele in care sta cu Vlad si el ii face toate poftele. Mika e clar baiatul mamei si si-ar dori sa stam continuu impreuna insa impartaseste cu tatal lui pasiunea pentru gadget-uri”, a spus Giulia, potrivit Wowbiz.ro.

Cum s-a schimbat relatia dintre Giulia Anghelescu si Vlad Huidu dupa America Express 2023

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu participa la America Express, sezonul 6, alaturi de alte opt echipe. La fel ca ceilalti concurenti de la America Express, si Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au trebuit sa faca fata conditiilor delicate din competitie, obstacole care se pare ca i-a apropiat si mai mult pe cei doi.

Artista a recunoscut ca si-a descoperit sotul dupa America Express 2023, iar acest lucru a facut-o sa se reindragosteasca de el.

„Despre Papu, caci asa il cunoaste o tara intreaga, n-aveam ce sa descopar nou, care sa ma surprinda. Dar am descoperit o gramada de lucruri care m-au surprins placut pana la cer si inapoi.A scos competitia asta toate lucrurile frumoase si m-a facut sa ma reindragostesc. Pentru a nu stiu cata oara m-am convins ca am fost sortiti sa fim impreuna si ca am facut cea mai buna alegere pe care puteam s-o fac in viata asta”, a spus Giulia Anghelescu, potrivit Cancan.

Chiar daca acum relatia lor este mai puternica si mai sudata ca oricand, lucrurile nu au stat dintotdeauna astfel. La inceputul relatiei lor, cei doi s-au despartit, insa dupa aproximativ un an si jumatate petrecut separat, au inteles ca nu pot trai unul fara celalalt.

„Lucrurile in viata se intampla cu un scop, clar, nimic nu este intamplator. Pauza respectiva a fost clar de bun augur, dupa cum se poate observa, ca suntem din ce in ce mai bine. A fost perioada cu cele mai multe concerte din viata mea, clar eram focusata pe ce aveam de facut la momentul respectiv. Nu pot sa zic ca ma gandeam la ce sa mai fac ca sa fie bine. In schimb, pot sa zic cu certitudine ca eram convinsa ca o sa ne impacam si o sa fim impreuna. Adica nu mi-am pierdut nicio secunda drumul”, a declarat Giulia, potrivit Viva.ro.

Pe 27 noiembrie, Vlad Huidu a implinit 43 de ani, iar cu aceasta ocazie, artista i-a transmis un mesaj special.

„Nici intr-o mie de vieti nu as fi putut visa la un iubit si un sot mai atent si afectuos ca tine, un partener pe care sa stiu ca ma pot baza in orice situatie, un tata mai rabdator si intelegator, un om atat de frumos si empatic alaturi de care sa imi traiesc mai frumos viata.Ce bine ca ne-am gasit si ca mergem impreuna, de mana, prin viata! Te iubesc si iti multumesc ca imi esti dragoste, casa, sprijin, siguranta!”, este mesajul emotionant postat de Giulia Anghelescu, pe Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Giulia anghelescu

Articole recomandate

Citeste si despre