De ce alege Giulia Anghelescu sa mearga numai in vacante ieftine: „Vrem sa invatam copiii sa se bucure si de locatiile care nu sunt de 5 stele”

/ / Modificat: 2023-05-30
De ce alege Giulia Anghelescu sa mearga numai in vacante ieftine: „Vrem sa invatam copiii sa se bucure si de locatiile care nu sunt de 5 stele”

Giulia Anghelescu marturiseste ca prefera sa aleaga vacantele ieftine, desi isi permite sa mearga si in locuri scumpe. De ce face asta? Totul are legaturi cu copiii pe care ii are alaturi de sotul ei, Vlad.

De ce alege Giulia Anghelescu sa mearga in vacante ieftine

Giulia Anghelescu alege sa mearga cu familia in vacante mai ieftine pentru a le transmite copiilor faptul ca este timpul petrecut cu cei dragi, oriunde ar fi vacanta, si nu numarul de stele al hotelului. Artista tine foarte mult ca cei mici sa invete sa aprecieze lucrurile pe care le au. Astfel, face si educatie financiara cu copiii si ii ajuta sa fie chibzuiti cu banii.

„Vrem sa invatam copiii sa se bucure si de locatiile care nu sunt de cinci stele. De cele mai multe ori nu alegem hoteluri extrem de luxoase, doar pentru ca noi ne dorim ca Antonia si Mika sa aprecieze vacanta si faptul ca suntem impreuna si ca facem activitati impreuna, nu neaparat ca am mers intr-un loc extraordinar", a spus Giulia.

Giulia Anghelescu, despre educatia financiara pe care le-o ofera copiilor

Giulia marturiseste ca ea si Vlad Huidu isi educa financiar copiii si insista ca acestia sa fie chibzuiti cu banii. De asemenea, precizeaza ca in casa lor nu exista rasplata pentru nota buna.

„De cand i-am nascut ii tot educ! Deja stiu amandoi cam care e treaba cu banii, cam ce au de facut, cam cum ar trebui sa ii aprecieze. I-am invatat sa fie cat de cat cumpatati. (...) Nu exista rasplata pentru nota buna! Nota buna o ia pentru el, nu pentru noi. Faptul ca invata bine la scoala, din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa aiba si o rasplata din partea parintilor, pentru ca atunci va aparea un obicei care nu e tocmai sanatos", a mai spus Giulia.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vacanta cu buget redus Vacanta cu familia Giulia anghelescu

Articole recomandate

Citeste si despre