George Burcea nu mai vrea scandal cu Andreea Balan: „Cat de traumatizati vor fi copiii nostri cand vor afla despre tot acest razboi?”

/ / Modificat: 2023-05-31
George Burcea nu mai vrea scandal cu Andreea Balan: „Cat de traumatizati vor fi copiii nostri cand vor afla despre tot acest razboi?”

La scurt timp dupa ce in presa au aparut declaratiile Andreei Balan, cu privire la faptul ca George Burcea nu ar mai fi platit pensia alimentara a fetelor de 4 luni, actorul a postat un mesaj dur pe retelele de socializare, in care spune partea lui de adevar. 

George Burcea: „Sunt 3 ani si jumatate de cand acest cosmar nu se mai termina! Pana unde o sa se ajunga?”

Burcea spune ca s-a saturat sa fie calcat in picioare de Andreea Balan si ca isi doreste ca acest razboi dintre el si artista, care le afecteaza in primul rand pe fiicele lor, Ella si Clara, sa se incheie cat mai repede. Actorul a vorbit si despre ordonanta presedintiala, pe care a obtinut-o pentru ca nu mai reusea sa ia legatura cu fetele sale:

„Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani si jumatate de cand acest cosmar nu se mai termina. Nu am declarat nimic presei, toate informatiile legate de orice proces din Romania exista pe un portal la care jurnalistii au acces si de unde obtin informatii. La nici 3 ore dupa ce in Cancan a aparut un articol care vorbea despre faptul ca am obtinut ordonanta presedintiala pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a iesit in presa cu cele mai veninoase si neadevarate declaratii. Cat mai poate continua asa? Pana unde o sa se ajunga? Cat de traumatizati vor fi copiii nostri cand vor afla despre tot acest razboi?”, a scris George Burcea. 

De ce nu a mai postat nicio imagine cu fiicele sale pe retelele sociale: „Ella m-a rugat. Mi-a spus: Mami se va supara foc daca vede ca ne-am distrat cu tine si cu Vavi”

Actorul s-a intors recent in Romania din Statele Unite si planuieste sa ramana aici cel putin o luna de zile, pentru a petrece timp cu fiicele sale, Ella si Clara. Acesta spune ca este in cautarea unui apartament mai mare, pentru a le oferi celor mici tot confortul din lume, si sustine ca pana acum a incercat sa le fie alaturi cat mai mult fetelor: le-a luat de la gradnita, au fost in parc, la joaca si le-a invatat sa mearga pe bicicleta. Burcea sustine ca Ella, fiica cea mare, i-a spus sa nu posteze nimic pe retelele de socializare, fiindca mama ei va afla si se va supara foarte tara cand va vedea cat de mult s-a distrat cu tatal sau:

„Mama lor mi-a spus ca se bucura tare mult ca plec si spera sa raman acolo pentru ca fetitele sunt mici si spera ca ele sa uite de tot de mine. Ce mama isi doreste asa o soarta pentru fiicele sale? De ce copiii acestia sa nu aiba dreptul la tata in viata lor? Spune ca am stat 4 luni in America si de cand am venit nu am vrut sa respect programul si sa le vad. Am stat aproximativ 3 luni in New York, am venit acasa pentru o luna si am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni in Los Angeles. Unul din motivele pentru care am venit inapoi in tara sunt copiii mei. Urmeaza sa ne petrecem toata luna Iulie impreuna. Si pentru asta am nevoie de un spatiu potrivit pentru copii. De cand am venit suntem in cautarea unui apartament mai mare, stam cu toate valizele in mijlocul casei si incercam sa organizam totul in asa fel incat sa ne mutam cat mai repede. Cum sa iau copiii la mine in conditiile astea, printre cutii, valize si mobila demontata? I-am transmis mamei ca nu le pot lua peste noapte. Dar in schimb mi-am petrecut cat mai mult timp posibil cu ele.

Le-am luat de la gradi, am fost in parc, la joaca, la rude, la terasa lor preferata, au invatat pentru prima data sa mearga pe bicicleta cu doua roti, au petrecut timp cu Vivian si mai presus de orice au zambit. Credeti ca toate astea se puteau intampla in cateva ore? Dar nu am postat nimic pentru ca Ella m-a rugat. Mi-a spus: “Mami se va supara foc daca vede ca ne-am distrat cu tine si cu Vavi. Mai bine sa ramana secretul nostru!” Un copil care de la 6 ani isi doreste sa tina secrete pentru a nu fi mustrat???”, a scris George Burcea. 

Burcea despre pensia alimentara: „Cum poate sa minta in halul asta? Ea stie bine ca pensia este platita la zi”

Legat de pensia alimentara, pe care Andreea Balan sustinea ca nu a mai platit-o de 4 luni, George Burcea a explicat ca a avut o problema cu cardul, insa a platit-o la zi, prin intermediul unui prieten. 

„Spune ca nu am platit pensia alimentara de 4 luni. Cum poate sa minta in halul asta? Ea stie bine ca pensia este platita la zi. Dar crede ca poate sa “demonstreze” minciuna. De ce? Deoarece cat am fost plecat in America am avut probleme cu cardul. Am rugat-o sa imi trimita un cont de Western si a spus ca ea nu are timp sa se deplaseze sa ia banii. Am facut tot posibilul sa platesc, rugand un prieten sa faca transferul de pe contul lui.

Tine una cu “cei 500 RON” pe care eu i-as fi stabilit singur. Oameni buni, credeti ca intr-un proces atat de mediatizat care tine de mai mult de 3 ani si care, apropo, inca nu s-a incheiat (asa cum se spune in presa), pot eu sa decid ceva de capul meu? Judecatoria a decis in functie de veniturile mele ca pensia alimentara sa fie 595 RON. Da! Ati auzit bine! Nu mi-e rusine sa spun ca veniturile mele nu sunt cele speculate in articole. Nu mi-e rusine sa zic ca nu am castigat cat as fi vrut in anii astia. Atat am avut, iar pensia a fost hotarata in conformitate cu veniturile. Sa nu mai spun ca mare parte din banii castigati s-au dus catre avocati. De ce? Pentru ca de aproape 3 ani jumatate sunt tarat in procese, mi se trimit notificari aproape lunar si toate lucrurile astea costa cum nu va puteti inchipui. Insa pana acum am castigat fiecare proces si sper ca asa va fi in continuare”, spune actorul.

Citeste si: Andreea Balan il acuza pe George Burcea ca n-a mai platit pensia alimentara de 4 luni: „Eu le cresc singura. Pensia este de 500 de lei pe luna”

Acesta a recunoscut ca veniturile sale nu sunt foarte mari, insa cu toate acestea, de fiecare data cand le-a avut in grija pe fiicele sale, s-a straduit sa le ofere tot confortul din lume:

„Credeti ca daca aveam mai mult, nu dadeam copiilor? Recunosc faptul ca am langa mine si o partenera care mi-a fost alaturi mereu, din toate punctele de vedere si pentru asta ii multumesc. Iar fetitele de cate ori au venit la mine si la Vivian, au fost tratate cu tot ce ne-am permis noi mai frumos. Cat va mai continua mama copiilor sa isi mai bata joc de faptul ca situatia mea financiara nu este la nivelul ei. A facut asta pe tot parcursul relatiei, o face si acum. Ea e superioara si toti cei din jurul ei, inferiori. Dar lucrul acesta se va schimba. Ma dezvolt pe zi ce trece, sunt mandru de toata activitatea mea, muncesc enorm la visul meu, dar o fac in ritmul meu. Nu suntem toti predestinati sa facem nu stiu ce suma de bani pana la nu stiu ce varsta si nu ar trebui sa ne lasam calcati in picioare din acest motiv. Am sustinerea unei partenere extraordinare si simt ca am inflorit.

Si legat de faptul ca ma “laud cu activitatea intensa in America”, vreau sa zic doar ca ma simt atat de binecuvantat de tot ce mi se intampla si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o.

Se vorbeste despre “iertare” si apoi se face referire la “cele 3 secunde”… Dar nu mai pun la suflet lucrurile astea. Insa nici nu pot sa stau cu mainile in san cand vad ce acuzatii mi se aduc. Desi nu am mai facut nicio declaratie publica despre acest subiect de mai bine de jumatate de an, acum nu am mai putut sa tac. Ma rog pentru liniste si intelepciune. Si pentru sanatatea familiei mele. Iertati-ma ca trebuie si voi sa luati parte la tot acest razboi”, conchide actorul.

  • Sursa: Instagram George Burcea
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri George burcea Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre